Konstanze Mulstegen

Reisadviseur uit Noordwijkerhout

0252-370573 / 06-14629238

The Travel Club - Konstanze Mulstegen

Welkom op de website van uw persoonlijke reisadviseur voor de Bollenstreek en daarbuiten!

Laat ik mijzelf even voorstellen, genoeg stof om over te schrijven, vooral als het over mijn passie, reizen en vakantie, gaat!

Mijn naam is Konstanze Mulstegen, ruim 30 jaar werkzaam in de reisbranche, in deze regio en daarbuiten. Ongeveer 10 jaar geleden ben ik als één van de eersten franchisenemer geworden van The Travel Club, een dynamische, zeer succesvolle en snelgroeiende formule.

Sinds 1980

Als Travelmanager heb ik sinds 1978 niet alleen vele en bijzondere plekjes van de wereld ontdekt, maar ook tal van mooie reizen samengesteld. Dat doe ik met veel plezier. Reizen is mijn passie én vak. Ik heb mooie herinneringen aan mijn bezoeken aan Europese stranden en indrukwekkende steden, de kennismaking met de tropische Caribische eilanden, mijn rondreizen en de vele ontmoetingen met de vriendelijke mensen in Afrika, Amerika en Azie.

Een goed en persoonlijk advies

Het inschakelen mij biedt veel gemak en voordelen. Immers, ik richt mij volledig op uw reiswensen en zorg ervoor dat de reis tot in de puntjes wordt uitgezocht. Mijn werkwijze is eenvoudig, maar zeer efficiënt. Wij maken een afspraak waarbij gezamenlijk alle reisplannen en wensen worden doorgenomen. Dat kan bij u thuis, op het werk, per telefoon of e-mail. Op elk gewenst tijdstip, dus ook buiten kantooruren. Aan u de keus. U hoeft de deur niet uit, niet zelf te zoeken naar informatie, maar kunt alles met een gerust hart aan mij over laten.

Deskundig reisadvies

Na het persoonlijke gesprek en een inventarisatie van de wensen volgt een passend, betrouwbaar en deskundig reisadvies en een offerte. Geheel afgestemd aan uw wensen en eisen. Als de reis naar wens is, zorg ik voor de verdere afhandeling en boeking van de reis. Ik check u in en bezorg u de tickets...

Het enige dat u dan nog hoeft te doen, is uw koffer in te pakken…

Ik help u op weg

Op zoek naar een mooie reis? Vraag het mij! Objectief en onafhankelijk advies en geen keuzestress voor u! Bent u nieuwsgierig hoe ik uw reiswensen kan verwezenlijken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak. Samen komen we er zeker uit en zorgen we ervoor dat uw droomreis werkelijkheid wordt. 

Bij alle via mij geboekte reizen kan eventueel ook gekozen worden voor klimaatcompensatie via www.treesforall.nl, zodat ook u hierin een steentje kunt bijdragen, mocht u dit wensen.

De andere voordelen die ik u bij dit alles kan aanbieden zijn mijn 24/7/365 bereikbare persoonlijke service (dus géén "callcenter mentaliteit") en tot wel 30% besparing op vliegtickets en hotelovernachtingen, dankzij de op dit moment meest geavanceerde zoekmachines.

Contact

Maak gerust vrijblijvend een afspraak en vertel mij uw vakantiewensen, dromen worden werkelijkheid!

Tel  0252-370573

Mailto Konstanze Mulstegen  konstanze.mulstegen@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen 

Met een vriendelijke reisgroet,

Konstanze Mulstegen

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding