Joyce Baggerman

Reisadviseur uit Alblasserdam

06-15544345

The Travel Club - Joyce Baggerman

Een vakantie boeken wanneer en hoe u dat wilt!

Even voorstellen

Mijn naam is Joyce Baggerman en ik ben sinds 2001 werkzaam in de reisbranche. Ik ben begonnen bij een reisbureau en heb daarna 5 jaar gewerkt bij een touroperator.

Hier heb ik veel ervaring opgedaan, maar ik miste het contact met de klanten en ben teruggekeerd naar het reisbureau. Na 3 jaar kreeg ik toch kriebels om een eigen reisbureau te beginnen en ik kan met trots zeggen dat ik ontzettend blij ben met de stap die ik gemaakt heb en mezelf kan presenteren als persoonlijk reisadviseur van The Travel Club.

U kunt vanuit uw luie stoel een mail sturen met al uw wensen en vragen. Wilt u liever persoonlijk contact? Dat is ook geen probleem want ik kom gewoon bij u langs. Aan de hand van uw vakantiewensen maak ik een vrijblijvende offerte. Waar u ook heen wilt.

Zekerheid

The Travel Club heeft een veelzijdig pakket van touroperators en agenten in het binnenland en buitenland waardoor wij veel voor u kunnen betekenen. Boek met zekerheid: wij zijn aangesloten bij het ANVR en SGR; u loopt dus geen risico.

Zoeken via internet is leuk, maar waar krijgt u de service zoals ´s avonds laat nog bereikbaar of op zondag of zelfs vandaag vragen om morgen op vakantie te gaan? Ik sta u graag te woord om u te adviseren voor uw volgende vakantie. Bijna niets is onmogelijk en ik ga geen uitdaging uit de weg.

Alle vakanties

Bent u op zoek naar een zonvakantie, actieve vakantie, cultuurvakantie, stedentrips, cruises, huwelijksreis, rondreizen, reizen op maat ? En vergeet vooral de extra’s niet zoals autohuur of kaartjes voor een musical. Thailand, Maleisië, Sri Lanka, Mexico, Cuba, Aruba, Bonaire, Brazilië, Egypte, Tunesië, Turkije, Cyprus, Rhodos, Florida... ik kan u over allerlei bestemmingen vertellen.

Voordelen van boeken bij The Travel Club:

  • Deskundig advies op het tijdstip dat u schikt
  • Groepsreizen, incentives en zakenreizen
  • Volledig onafhankelijk en objectief
  • Samenwerking met touroperators in Nederland, België en Duitsland
  • Aangesloten bij ANVR & SGR
  • Altijd uw eigen persoonlijk reisadviseur
  • Geen wachttijden en 100% privacy
  • Service met prijsvergelijking
  • Ook´s avonds en in het weekend bereikbaar
  • Of zelf online boeken maar met de vertrouwde afhandeling en service door uw reisadviseur

Contact

Aarzel niet om contact op te nemen en mail of bel vandaag nog.

Tel  06-15544345

Mailto Joyce Baggerman  joyce.baggerman@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Met vriendelijke groet,

Joyce Baggerman

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding