Jennifer Cheung

Reisadviseur uit Den Haag

06-21138688

The Travel Club - Jennifer Cheung

Van harte welkom op mijn persoonlijke pagina!

Even voorstellen

Mijn naam is Jennifer Cheung en ik ben sinds 1986 met veel plezier werkzaam in de reiswereld. Ik heb eerst bij verschillende reisbureaus gewerkt en vervolgens 22 jaar bij een specialist voor reizen naar Zuidoost-Azië.

Mijn passie

In 2011 ben ik begonnen als Zelfstandig Reisadviseur en daar geniet ik, werkend vanuit mijn passie, nog steeds van. Het werken vanuit huis geeft mij de vrijheid en de flexibiliteit om u die persoonlijke aandacht en service te kunnen bieden. Op basis van uw wensen en budget geef ik u een passend en onafhankelijk advies voor de ideale vakantie. Ik ben uw vaste contactpersoon en 24/7 bereikbaar. Voor deze service betaalt u niets meer dan bij een reisbureau of internetaanbieder.

Bezochte landen

Ik heb vele landen mogen bezoeken, zowel zakelijk als privé. Door deel te nemen aan workshops, presentaties en trainingen vergroot ik mijn kennis en blijf ik op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen op reisgebied. Ik bewaar mooie herinneringen aan mijn reizen naar de volgende bestemmingen:

  • Azië: Indonesië, Singapore, Maleisië, Thailand, Sri Lanka, China, Dubai, Israël en Jordanië
  • Afrika: Egypte en Marokko
  • Noord-Amerika: Verenigde Staten en Cuba
  • Zuid-Amerika: Suriname, Venezuela en Brazilië
  • Europa: Griekenland, Portugal, Spanje en diverse steden

Ontzorgen

U kunt bij mij terecht voor al uw reizen: van een weekendje weg tot een strandvakantie, van een stedentrip tot een uitgebreide rondreis, van een wellness reis tot een luxueuze cruise, maar ook voor losse vliegtickets en autohuur. Om uw reis compleet te maken kan ik ook de transfers en excursies regelen of uw visumaanvraag verzorgen. Uiteraard kunt u bij mij ook uw reis- en annuleringsverzekering afsluiten.

Zekerheid

The Travel Club is een professionele, onafhankelijke organisatie die samenwerkt met alle bekende reisorganisaties in Nederland, België en Duitsland, inclusief de specialisten. Het lidmaatschap van ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds biedt u dé garanties voor betrouwbaarheid, kwaliteit en financiële zekerheid.

Concurrerend maatwerk

Mijn specialiteit is het samenstellen van een reis-op-maat en in het bijzonder naar Zuidoost-Azië. Ik maak gebruik van een modern reserveringssysteem voor vliegtickets, transfers en hotels en beschik over een netwerk van agenten in het buitenland waardoor ik zeer concurrerend maatwerk kan leveren

U kunt uw wensen en budget telefonisch of per e-mail doorgeven en ik doe u een passend voorstel. Desgewenst kom ik op afspraak langs bij u thuis of op kantoor, op het tijdstip dat ú het beste uitkomt: overdag, maar ook ’s avonds of in het weekend.

Contact

Bent u ook zo toe aan een persoonlijke reisadviseur die u kwaliteit en service biedt tegen een goede prijs? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Ik hoor graag van u!

Hartelijke groet,

Jennifer Cheung

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding