Esther van Kampen

Reisadviseur uit Rijnsburg

071-8892909 / 06-46395399

The Travel Club - Esther van Kampen

Welkom op mijn persoonlijke website!

Even voorstellen

Ik woon in Rijnsburg samen met mijn man en onze twee zoontjes. Sinds 1999 ben ik werkzaam in de reisbranche, het werken in deze branche deed ik al die jaren met veel plezier. Op Schiphol ben ik werkzaam geweest achter een servicebalie voor een grote reisorganisatie. Het verlenen van service, het oplossen van problemen voor klanten en het verkopen van (last-minute) reizen was een belangrijk onderdeel van mijn takenpakket. Daarnaast heb ik als supervisor leidinggegeven aan de medewerkers van de servicebalie. Met name het verkopen van reizen en het verlenen van service zijn de twee aspecten in deze functie waar ik het meeste voldoening uit heb gehaald.

Door als zelfstandig reisadviseur aan het werk te gaan voor the Travel Club kan ik mij volledig richten op deze twee aspecten. Sinds 1 februari 2012 heb ik mij aangesloten bij The Travel Club.

Zelfstandig reisadviseur sinds 2012

Is op vakantie gaan ook uw hobby, maar het uitzoeken van de vakantie niet? Wilt u geen wachttijden meer bij een reisbureau of heeft u na urenlang zoeken op het internet nog niet uw vakantie gevonden? Dan kan ik u helpen!

Mijn uitdaging

Voor iedere reisgezelschap groot of klein een passende reis aanbieden, dat is mijn uitdaging! De aarde heeft ons per slot van rekening zoveel moois te bieden.

Alle vakanties

Weekendje weg, compleet verzorgde cruise, kamperen met of zonder de kinderen, stedenreis, zonvakantie, huwelijksreis, van eenvoudig tot exclusief, kortom voor alle soorten reizen bent u bij mij aan het juiste adres. Door de jaren heen heb ik zelf ook de nodige reiservaring opgedaan, o.a. een husky safari in het winterse Fins Lapland, het idyllische Dalyan in Turkije, familie vakantie in een luxe privévilla op Cyprus, op safari in Kenya, privé rondreis over het relaxte eiland Bali, privé rondreis over het veelzijdige Sri Lanka. Diverse korte studiereizen naar Gran Canaria, Lissabon, Villamoura, Mallorca, Menorca, Ibiza, Kreta, Kos, Rhodos, Bodrum, Marmaris en Mexico.

Ieder jaar reis ik naar nieuwe bestemmingen om mijn kennis en ervaring uit te breiden en deze met u te kunnen delen.

Kennis

Buiten het maken van reizen houd ik mijn kennis up to date door middel van het lezen van de vakbladen, volgen van trainingen, het bijwonen van presentaties, het deelnemen aan studiereizen en het delen van ervaringen met collega reisadviseurs.

Wat maakt iedere reis uniek:

 • De ervaring en beleving wat een bestemming allemaal te bieden heeft;
 • Cultuur opsnuiven, genieten van een adembenemend landschap, de lokale mensen, het heerlijke eten, kortom tijd nemen om echt te GENIETEN

 Alle voordelen van een zelfstandig reisadviseur op een rij:

 • Persoonlijk reisadvies aan huis of op kantoor 6 dagen per week, op een tijdstip dat het u past;
 • Geen wachttijden bij een reisbureau en 100% privacy;
 • Eén aanspreekpunt;
 • Flexibele bereikbaarheid niet gebonden aan kantoortijden;
 • U bent NIET duurder uit dan bij een regulier reisbureau en de prijzen die u op internet ziet kan ik u ook bieden;
 • The Travel Club werkt samen met alle gerenommeerde reisorganisaties, ik voer een prijsvergelijking voor u uit en zoek de goedkoopste aanbieder van de door u gewenste reis;
 • U kunt bij mij terecht voor elke gewenste reis, van een weekendje weg tot een compleet op maat verzorgde reis;
 • Verzorging van een reis- en annuleringsverzekering;
 • Als extra service bezorg ik reisgidsen en reisbescheiden bij u thuis;
 • Een persoonlijk reisadviseur bespaart u tijd en moeite;
 • Samenwerking met touroperators in Nederland, België en Duitsland;
 • Volledig onafhankelijk en objectief;
 • Aangesloten bij ANVR en SGR.

Kortom persoonlijke aandacht en een hoog service niveau kost u niks extra’s.

Online zoeken en boeken

Het is ook mogelijk om zelf uw reis online te zoeken en te boeken maar met de vertrouwde afhandeling en service door mij als uw persoonlijk reisadviseur van The Travel Club.

Contact

Heeft u op korte of lange termijn reis- of vakantieplannen en wilt u een persoonlijk en betrouwbaar reisadvies op maat? Aarzel dan niet en neem contact met mij op en ontdek zelf de luxe en het gemak van een persoonlijk reisadviseur. Voor deze service betaalt u niets extra!  Graag sta ik met het juiste advies aan het begin van u vakantie.

Met reislustige groet,
Uw persoonlijk (toekomstig) reisadviseur

Esther van Kampen

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding