Erna Vermeer

Reisadviseur uit Bleiswijk

010-5220241 / 06-51547161

Hartelijk welkom op mijn website!

Vakantie…..

Even opladen na een drukke periode, tijd hebben voor elkaar. Genieten van andere landen, gewoonten en gebruiken. Nieuwe uitdagingen aangaan of juist heerlijk relaxen. Vakantie is altijd iets om naar uit te kijken en juist daarom is het zo belangrijk dat dit goed geregeld wordt!

Mijn ervaring

Ik ben sinds 1989 werkzaam in de reisbranche en heb een grote passie voor reizen. De laatste 9  jaar ben ik werkzaam als Mobiel Reisadviseur, de combinatie van het geven van persoonlijk reisadvies en het ondernemen bevalt mij uitstekend.

Mijn kennis

Door het volgen van diverse cursussen en trainingen, blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en bestemmingen. Door mijn eigen vakanties en studiereizen krijg ik een goed beeld van de bestemming waardoor ik u nog beter kan adviseren, kijk zeker even de laatste reisverslagen door!

Een reis die bij u past

Heeft u geen tijd of zin om urenlang op het internet te surfen? Ziet u door de bomen het bos niet meer?
Neem dan contact met mij op zodat ik, in overleg met u, de juiste reis voor u kan samenstellen. Een reis die bij u past. Of het nu gaat om een stedentrip, weekendje weg, losse vlucht, wintersport, pakket- of rondreis. Een reis met familie, vrienden, zakelijke trip of huwelijksreis.

Ik regel met veel kennis en enthousiasme uw persoonlijke vakantie.
Ik heb mij aangesloten bij The Travel Club. Zij zorgen voor de beste deals voor u en opleidingen en studiereizen voor ons zodat u wordt voorzien van professioneel reisadvies.

Alle voordelen van The Travel Club op een rijtje:

  • Aangesloten bij ANVR en SGR
  • Persoonlijke aandacht vanaf ons eerste contact
  • Kennis en ervaring
  • Altijd, zowel overdag, als in de avond bereikbaar
  • Flexibiliteit
  • Reserveren op afspraak, per mail en telefoon
  • Toegang tot heel veel reisorganisaties, waaronder Duitse en Belgische.
  • Prijsvergelijkingen zodat u nooit teveel betaald
  • Persoonlijke aandacht en service, zonder extra kosten

Ontzorgen

Uiteraard kunt u bij mij ook terecht voor bijvoorbeeld uw reis- en/of annuleringsverzekering, autohuur, schipholvervoer, parkeerservice, visum en musical- en entreekaarten.

U vindt bij mij ervaring, betrouwbaarheid, kennis, persoonlijke aandacht en enthousiasme, zonder extra kosten!

Contact

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op per telefoon of mail. Ik kom bij u langs op een tijdstip dat u schikt, overdag, ’s avonds of in het weekend.

Uw vakantie in goede handen!

Graag tot ziens,

Erna Vermeer

Geinteresseerd in cruisen? Mijn eigen cruise-specialisten pagina is vernieuwd! Neem gerust een kijkje, ik adviseer u graag!

Cruise

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding