Ellen van Adrichem

Reisadviseur uit Rijswijk

06-12164108

The Travel Club - Ellen van Adrichem

Zorgeloos op reis!

Even voorstellen

Mijn naam is Ellen van Adrichem en al van jongs af aan ben ik bezig met alles wat met reizen te maken heeft. Vanaf 2009 ben ik werkzaam in de reiswereld en nog elke dag beleef ik plezier aan het regelen van vakanties. Wat is er nu mooier dan je eigen passie en enthousiasme voor reizen op anderen overbrengen? The Travel Cub is een reisbureau zonder bureau. Ik kom op afspraak bij je thuis of we hebben mail- en belcontact. 

Mijn doel

Jou de perfecte reis bezorgen, dat is mijn doel. Ik wil je ontzorgen, je de leukste plekken laten ervaren en je met plezier laten terugdenken aan je vakantie. Boek je je reis via mij, dan bespaar je geld en tijd. Een reis via mij is namelijk NIET duurder dan wanneer je deze zelf boekt. 

Van weekend weg tot wereldreis

Weekendje weg, compleet verzorgde cruise, kamperen met of zonder de kinderen, verre rondreis, stedentrip, zonvakantie, van eenvoudig tot exclusief, kortom voor alle soorten reizen ben je bij mij aan het juiste adres. De afgelopen jaren heb ik zelf het geluk gehad veel van de wereld te kunnen zien. Rondreizen door Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Mexico, Guatemala en Thailand, maar ook stedentrips naar Praag, Valencia en Londen. Met mijn gezin reis ik regelmatig naar Scandinavië en het Noorderlicht zien was één van mijn mooiste reiservaringen. Ieder jaar reis ik naar nieuwe bestemmingen om mijn kennis en ervaring uit te breiden en deze met jou te kunnen delen. 

Voordelen van mij als zelfstandig reisadviseur op een rij

  • Persoonlijk reisadvies aan huis op een tijdstip dat het jou past;
  • Eén aanspreekpunt;
  • Ik bespaar je tijd en moeite;
  • Je bent NIET duurder uit dan bij een regulier reisbureau en de prijzen die je op internet ziet kan ik je ook bieden;
  • Service met prijsvergelijking
  • Je kunt bij mij terecht voor elke gewenste reis, van een weekendje weg tot een compleet op maat verzorgde reis;
  • Verzorging van een reis- en annuleringsverzekering;
  • Samenwerking met touroperators in Nederland, België en Duitsland;
  • Volledig onafhankelijk en objectief;

Kortom: persoonlijke aandacht en een hoog service niveau kost je niks extra’s. 

Zekerheid

Ik kan alle soorten vakanties van alle grote reisorganisaties aanbieden, maar natuurlijk werk ik ook samen met vele kleine, gespecialiseerde organisaties. The Travel Club is aangesloten bij ANVR en SGR en werkt alleen samen met de meest betrouwbare reisorganisaties. Gaat er toch iets mis op de bestemming, dan heb je mij om op terug te vallen. 

Ook online vakanties zoeken en boeken

Zelf kunt u ook op deze site uw eigen reis uitzoeken en/of inboeken, daarbij gaat u naar het menu en klik op "Online Zoeken & Boeken" of klik op de adresafsluiting van mijn email en volg de instructies zodat ook de verdere afhandeling van deze reis dan door mij persoonlijk voor u wordt verzorgd. 

Contact

Onder de knop ‘Offerte aanvragen’ vind je een aanvraagformulier. Vul hier je gegevens, reiswensen en de data in wanneer je weg wilt gaan. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Even bellen of een mailtje sturen mag natuurlijk ook.

Tel  06-12164108

Mailto Ellen van Adrichem  ellenvanadrichem@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Ellen van Adrichem

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding