Denise Pieterse

Reisadviseur uit Middelharnis

06-44131298

The Travel Club - Denise Pieterse

Vakantie is leuk!

Het uitzoeken en boeken van je vakantie moet ontspannen en leuk zijn

De voorpret begint al als je een mooie vakantiefoto tegen komt in een magazine of op Facebook en Instagram. Er zijn zoveel mogelijkheden en aanbiedingen. Om daar een geschikte vakantie uit te vinden met jullie wensen kan soms lastig zijn.

Alle soorten vakanties

Met mijn reisleiding ervaringen en reiskennis wil ik je graag adviseren en meedenken over de droomreis, campingkeuze, weekendje weg, wintersport, stedentrip, (pretpark) uitje of gewoon een lastminute weekje naar de zon met of zonder de kids.

Uw voordelen 

Het voordeel van het boeken bij de The Travel Club is dat ik altijd bereikbaar ben en je reis zo persoonlijk mogelijk kan maken met jullie eigen wensen! Ben ik dan duurder? Nee, boeken bij mij kan zelfs goedkoper uitvallen! Ik kan bij verschillende touroperators boeken en vrijwel alle hotels binnen en buiten Europa.

Zekerheid

he Travel Club is lid van ANVR en SGR; daardoor is de financiële zekerheid van de vakantie altijd gewaarborgd. Tevens kan ik excursies, verzekeringen, visums of autohuur in orde maken zodat jullie nergens meer zorgen over hoeft te maken.

Mijn werkwijze

Hoe gaat het te werk? Laat mij weten dat je op zoek bent naar een reis of uitje. Ik neem graag contact met je op om een afspraak te maken bij mij op kantoor of bij u thuis, een leuke koffietent is natuurlijk ook geen enkel probleem.

Wilt u alles per e-mail, Whatsapp of telefonisch bespreken? Alles is mogelijk! Ik kijk uit naar het lekkere drankje of lekkernij van jullie nieuwe bestemming! 

Denise Pieterse

denise@thetravelclub.nl

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding