Carin Plenk

Reisadviseur uit Sliedrecht

0184-775515 / 06-21278441

The Travel Club - Carin Plenk

Fijn dat u mijn website bezoekt!

Eigen reisbureau thuis

Wellicht dat u mij herkent van de diverse reisbureaus in Sliedrecht. Inmiddels heb ik daar zoveel ervaring opgedaan dat ik mijn passie voor reizen wil delen vanuit mijn eigen reisbureau thuis. Zo kan ik u volledig van dienst zijn op het tijdstip dat het u uitkomt, ook buiten kantoortijden en altijd met de service en toewijding die u van mij gewend bent.

Service en flexibiliteit

Doordat service en flexibiliteit bij mij hoog in het vaandel staan, mag u van mij nét dat stukje meer verwachten dan dat een reisbureau of internet u biedt. Dat maakt mijn werk zo leuk en afwisselend! Het zijn vaak de kleine dingen, die leuke extraatjes die een reis bijzonder maken. Na uw vakantie hoor ik altijd graag de ervaringen welke uw reis zo onvergetelijk hebben gemaakt, "kennis delen" en "advies geven" is mijn motto!

Alle soorten vakanties

U kunt terecht voor alle soorten vakanties; strandvakanties en (op maat gemaakte) rondreizen maar ook cruises, weekendjes weg, groepsreizen, kampeervakanties, huurauto's, losse hotelovernachtingen, parkeren op de luchthaven en losse vliegtickets regel ik graag voor u. Uiteraard altijd onder de garantie van het ANVR en SGR. U betaalt niet meer dan bij het reguliere reisbureau, in veel gevallen zelfs minder.

Mijn kennis

In de afgelopen 20 jaar dat ik in de reiswereld werk heb ik veel bestemmingen mogen zien, rondreizen door Amerika en het Verre Oosten, safari's, diverse stedentrips, cruises en strand-en autovakanties. Ook door trainingen en workshops blijft mijn kennis optimaal, dit is noodzakelijk door de steeds veranderende vakantie-interesses en -eisen.

Dankzij het delen van kennis en ervaringen met mijn 200 collega's bij The Travel Club kan ik u altijd optimaal advies geven over de meest uiteenlopende bestemmingen en mogelijkheden.

Uw voordelen

  • Vrijblijvend persoonlijk advies, ook buiten openingstijden
  • Een vast aanspreekpunt
  • Kennis en ervaring
  • Geen wachttijden en 100% privacy
  • Online boeken, afhandeling door mij
  • Aanbod van alle gerenommeerde reisorganisaties in Nederland, België en Duitsland

Contact

Ervaar het gemak en het (tijds-) voordeel van een persoonlijk reisadviseur, bel, mail of kom langs (eind van de Kerkbuurt/begin van Rivierdijk) om uw vakantie-wensen door te geven of een afspraak te maken. Ik ben u graag van dienst!

Vriendelijke groet,

Carin Plenk

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding