Barbera van der Ven

Reisadviseur uit Waddinxveen

06-55800866

The Travel Club - Barbera van der Ven

Welkom op mijn persoonlijke pagina

Reizen blijft een sensatie

Een ongelooflijk opwindende manier om ontdekkingen te doen, kennis te maken met nieuwe werelden en ervaringen te beleven die u raken in hart en ziel. Met mijn service geniet u van het mooiste op onze planeet en heeft u de zekerheid dat u in goede handen bent.

Even voorstellen

Ik ben Barbera van der Ven, sinds 1983 werkzaam in de reisbranche. Als Persoonlijk Reisadviseur vergelijk ik mijn werk met het beoefenen van topsport. Steeds mezelf overtreffen, nieuwe uitdagingen aangaan en mijn klanten telkens opnieuw verrassen met een verbluffend eindresultaat.

Reis professional

Als professional ken ik de weg in de (digitale) reiswereld door en door. Via internet ziet u vaak door de "bomen het bos" niet meer. Bespaar u de tijd en energie en laat u door mij vakkundig en met veel enthousiasme adviseren. Ik kan u alle reizen aanbieden die op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt worden aangeboden. Maar ook  vluchten, autohuur, parkeren op de luchthaven  en reisverzekeringen kunt u bij mij onderbrengen. Tevens kan ik uw reis à la carte en geheel naar uw wens samenstellen. Dit alles tegen de scherpste prijzen en de beste voorwaarden.

Persoonlijke aandacht

U krijgt van mij alle persoonlijke aandacht die het boeken van een reis nodig heeft. Of het nu gaat om een weekendje weg , een cruise, een huwelijksreis, een zakenreis, een reis op maat of een wereldreis. Ik neem graag de tijd om voor u de juiste reis uit te zoeken, uiteraard rekening houdend met uw wensen en budget.

Zeker niet duurder 

Bij mij uw reis boeken is zeker niet duurder dan boeken via internet of een reisbureau. Sterker nog, soms kan ik een reis zelfs voordeliger aanbieden dan die u zelf gevonden heeft. The Travel Club werkt samen met heel veel betrouwbare en flexibele reisorganisaties, mede in combinatie met mijn kennis en ervaring ben ik zeker in staat u te verrassen.

Persoonlijk Reisadvies

Het samenstellen van uw reis gaat in een persoonlijk gesprek; via de telefoon, bij u thuis of bij mij op kantoor. Op een tijdstip dat u het beste uitkomt en in alle rust. Uiteraard kunt u mij ook een email sturen. Een afspraak buiten kantooruren behoort tevens tot de mogelijkheden.
Hierbij wissel ik ideeën uit over uw ideale vakantie. Zelf hoeft u niets te doen, ik zoek alles voor u uit en regel uw reis tot in de puntjes. U heeft hierbij mij als uw vaste contactpersoon, vanaf het moment dat u op zoek gaat naar uw reis tot het moment van thuiskomst.

Online boeken

Boeken op mijn website is uiteraard ook mogelijk. Heeft u via onze internetsite een reis geboekt ? Laat het mij weten. Bel of mail mij zodat ik u dan ook de vertrouwde afhandeling en adviezen kan geven. Ervaar ook bij het online boeken mijn persoonlijke service.                                                                                                                                           

Kort heb ik de voordelen nog even voor u op een rijtje gezet

 • Deskundig, persoonlijk en enthousiast advies
 • 33 jaar kennis en ervaring
 • Van pakketreis tot reis op maat
 • Van weekend weg tot wereldreis
 • Groepsreizen, incentives en zakenreizen
 • Volledig onafhankelijk en objectief
 • Samenwerking met reisorganisaties in Nederland, België en Duitsland
 • Aangesloten bij het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds
 • Op afspraak buiten kantooruren mogelijk
 • Reisadvies en service per telefoon, email of op afspraak bij u thuis of op mijn kantoor
 • Of zelf online boeken maar met vertrouwde afhandeling en service

Contact

Uw eerste stap naar een fantastische en onvergetelijke vakantie is gezet,

Ik kijk met veel plezier uit naar uw telefoontje of mailbericht !

Barbera van der Ven

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding