Anja Heus

Reisadviseur uit 's-Gravenzande

06-29475778

The Travel Club - Anja Heus

Mijn passie voor reizen kent geen grenzen !!

Even voorstellen

Vakantie en reizen …..

Voor al uw vakanties kunt u bij mij terecht.

Vakantie spreekt tot ieders verbeelding. Ieder mens is uniek en daarmee ook hun reiswensen. Voor al uw vakanties kunt u bij mij terecht : vlieg-, bus en autoreizen, verre reizen, rondreizen, stedentrips, huwelijksreizen, cruises, groepsreizen, bedrijfsuitjes, vliegtickets maar ook voor op maat gemaakte reizen. Daarnaast verzorg ik ook uw autohuur, visa en verzekeringen.

Mijn werkwijze

Een vakantie uitzoeken is tijdrovend. Via internet ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Ik zoek graag in het totale reisaanbod de reis die het beste bij u past.
Door de jarenlange reiservaring kan ik een goed advies geven voor een korte stedentrip tot aan een op maat gemaakte rondreis op een te bepalen bestemming.

Mijn reiservaring

Ik heb al heel veel bestemmingen mogen bezoeken in de wereld en heb op alle continenten  meerdere landen ervaren.

Enkele voorbeelden van bezochte bestemmingen: Cyprus, Kroatië, Spanje, Marokko, Krakau, Italië, Noorwegen cruise, Lapland in de winter, Israël, Dubai, Oman, Zuid-Afrika, Botswana, Zimbabwe, Namibie, Henia, Indonesie, Dubai,  Peru, Vietnam, Seychellen, Arabische Emiraten, bestemmingen in de Middelandse zee en naar Noorwegen en nog heel veel meer bestemmingen.

Afrika en Cruise Specialist 

Doordat het land Zuid-Afrika mij om diversen redenen erg aanspreekt heb ik mij hierin extra gespecialiseerd.

Ik heb het land meerdere malen bezocht met ons gezin waardoor ik ook de bijzondere plekjes weet. Onder reisverslagen - filmpjes, treft u wat beeld materiaal van diversen bestemmingen en cruises!!

Voordelen :

  • Vast aanspreekpunt voor al uw vakanties
  • Deskundig gratis reisadvies per e-mail, telefonisch of op een afgesproken tijdstip bij uw thuis of gewenste locatie (ook ’s-avonds en op zaterdag)
  • Zekerheid: The Travel Club is lid van ANVR en SGR, daardoor is de financiële zekerheid van uw vakantie altijd gewaarborgd.
  • Geen uren zoeken op internet en in reisgidsen
  • Voor elk budget en voor alle bestemmingen wereldwijd.
  • Uitgebreid aanbod van reizen, wij werken wereldwijd met zeer veel (gespecialiseerde)  partijen samen waardoor ons aanbod bijna oneindig is.
  • uitgebreid reisvoorstel voorzien van tips
  • zeer uitgebreide website waar u kunt zoeken en boeken!!

Online zoeken en boeken

Het is ook mogelijk om op deze website zelf uw reis online te zoeken en boeken met de vertrouwde afhandeling door mij als uw persoonlijk reisadviseur. Laat u alvast inspireren door de bestemmingen op de website.

lees ook mijn eigen vakantie magazine : https://issuu.com/webpublicatie/docs/anja_heus_vm

Ervaar het gemak

Ervaar het gemak van uw persoonlijk reisadviseur

Contact

Neem gerust contact met mij op per telefoon, e-mail of vraag direct een vrijblijvende offerte aan om uw reiswensen te kenbaar te maken.

Hartelijke groet,

Anja Heus

Tel  06-29475778

Mailto Anja Heus  anja.heus@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u de nieuwsbrief van The Travel Club elke maand ontvangen? Schrijft u zich hier in

Geinteresseerd in cruisen? Met trots presenteer ik u mijn eigen cruise-specialisten pagina! Neem gerust een kijkje, ik adviseer u graag!

Cruise

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding