Monique Hondsmerk

Reisadviseur uit Goes

0113-252248 / 06-46035812

The Travel Club - Monique Hondsmerk

Persoonlijke service staat bij mij voorop!

Even voorstellen

Ik ben Monique Hondsmerk, heb meer dan 20 jaar reiservaring en woon in Goes, aangenaam. Na 21 jaar op verschillende reisbureaus gewerkt te hebben, ben ik per 01 februari 2012 voor mijzelf begonnen als zelfstandig reisadviseur.

Volledig onafhankelijk

Omdat ik u op deze manier nog beter van dienst kan zijn, tegen lagere kosten en volledig onafhankelijk kan werken, kan ik u garanderen dat uw wensen altijd voorop zullen staan bij het boeken van een vakantie of (zaken)reis. Zo sta ik voor u klaar overdag, ’s avonds of in het weekend en ben ik te allen tijde uw persoonlijk reisadviseur, een vertrouwd gevoel. Deze service hoeft u dus niets meer te kosten dan het boeken van een reis via het internet of bij een reisbureau. Sterker nog, vaak is het zelfs goedkoper aangezien The Travel Club totaal onafhankelijk en objectief is.

Been there, done that

Waar u ook naar toe wilt, voor alle vakanties kunt u bij mij terecht. Alle continenten heb ik bezocht en er zijn maar weinig landen of steden waar ik niet geweest ben. En of het nu gaat om een stedentrip naar bijvoorbeeld Valencia of New York, de gletjsers in Zuid Amerika, cruisen in de Caribean of een strandvakantie in Europa of de Malediven; in veel gevallen kan ik u uit eigen ervaring adviseren. U hoeft geen tijd te maken voor het reisbureau, maar ik maak tijd voor u! Op het moment dat het u het best uitkomt! Dit kan per mail, telefoon of op afspraak bij u thuis en voor deze service reken ik vanzelfsprekend niets extra.

Zorgeloos op vakantie

Nooit meer urenlang zoeken op het internet! U vertelt mij wat uw wensen zijn en ik verzorg uw vakantie, van A tot Z. U hoeft nergens meer naar om te kijken; u een zorgeloze vakantie bezorgen waar u met veel plezier op terugkijkt, dat is mijn doel! Ik ben uw back-up bij mogelijke reisproblemen en u krijgt de service die u van een persoonlijk reisadviseur mag verwachten, die u nergens anders vindt. Mijn passie voor reizen kent geen grenzen........

Contact

Wilt u een reisadvies op maat? Neem dan geheel vrijblijvend  telefonisch of per e-mail contact met mij op, Ik ben u graag van dienst,

Monique Hondsmerk

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding