Krista van Nes

Reisadviseur uit Burgh-Haamstede (Zeeland)

06-47420221

The Travel Club - Krista van Nes

Even voorstellen

Ik ben Krista van Nes, 44 jaar, en ik woon met mijn partner en 3 dochters in het mooie BurghHaamstede. Inmiddels heb ik ruim 25 jaar ervaring in de reiswereld, sinds 2008 werk ik als zelfstandig reisadviseur, en ik ben me gaan specialiseren in het luxe segment, en draag ik met trots het label Luxury Travel Consultant. In 2019 ben ik -door een vakjury- verkozen tot een van de beste 12 zelfstandig reisadviseurs van Nederland, een mooie kroon op mijn werk!

Andere reisbehoeftes

Ik ben ervan overtuigd dat het reizen anders gaat worden tijdens/na dit Corona tijdperk, en dat je nog meer behoefte hebt aan specialisatie, ook in het luxe segment. De kwaliteit moet meer dan goed zijn, de reisbehoefte wordt anders, per land gelden andere regels, en ik kan me zo voorstellen dat je het prettig vindt dat er aan iemand over je schouder meekijkt, ook op afstand. De nadruk ligt op mooie herinneringen maken, en de organisatie neem ik graag uit handen, zodat jij alleen maar hoeft te genieten. En mocht het anders lopen dan gepland -want ook dat zal vaker gebeuren dan voorheen- dan ben ik er om het in goede banen te leiden.

Aanbod

Als Luxury Travel Consultant werk ik samen met exclusieve partners gespecialiseerd in het luxe segment, denk hierbij aan bijvoorbeeld de Ikos resorts in Griekenland,  de Small Luxury Hotels of the World, of Seaborn Luxe cruises. Dit is maar een kleine greep uit mijn aanbod. Je kunt voor alle soorten luxe reizen bij mij terecht, van huwelijkreizen tot aan wellness vakanties en van golfvakanties tot aan luxe rondreizen. Wat dacht je van een New York trip met je eigen Nederlandse prive-gids? Ik regel het graag.

Zekerheid

Niet onbelangrijk; The Travel Club is aangesloten bij de ANVR en SGR, wel zo prettig dat wij u deze zekerheid kunnen bieden.

Contact

Je kunt me bereiken op via 06-47420221 of mail naar krista@luxurytravelconsultants.nl

Voor meer informatie over mijn Luxury blabel , klik HIER om door te gaan naar mijn Luxury website.

Wil je vrijblijvend alvast eens sparren over je volgende reis? Dat lijkt me ontzettend leuk!

Tel  06-47420221

Mailto Corien Nortier  krista@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Hartelijke groet,

Krista

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding