Krista van Nes

Reisadviseur uit Burgh-Haamstede (Zeeland)

06-47420221

The Travel Club - Krista van Nes

Zie je door de bomen het bos niet meer door het enorme aanbod op internet, of vindt je het maar een tijdrovende klus, die vakanties of zakenreizen uitzoeken, ik help je graag. 

Even voorstellen:

Ik ben Krista van Nes, woon met mijn man en 3 dochters in Burgh-Haamstede. Ik werk alweer ruim 25 jaar in de reiswereld, waarvan de laatste 11 jaar als zelfstandig reisadviseur. Als kroon op mijn werk ben ik in 2018 door een vakjury uitgeroepen tot één van de 12 beste zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Reizen is mijn passie, maar vakanties en zakenreizen verzorgen voor anderen is waar ik het meest gelukkig van wordt. Ik zoek, boek, denk mee en ontzorg, zowel voor, tijdens als na de reis. 

Vakanties wereldwijd?

Inderdaad, van een stedentrip tot een cruise en van een strandvakantie tot aan de wintersport, je kunt voor alle soorten vakanties bij me terecht. Ik heb veel ervaring en kennis op gedaan in de loop der jaren, die ik graag met je deel. Natuurlijk zijn er ook bestemmingen die ik (nog) niet goed ken, en in dit geval schakel ik één van de vele specialisten en/of lokale agenten op de bestemming in waar ik mee samenwerk, zodat ik de meest fantastische reizen wereldwijd voor je kan samenstellen. 

Persoonlijke favorieten:

Ik heb niet echt een specialisatie -mijn aanbod is heel breed-  maar persoonlijk ben ik wel een groot fan van de Caribbean. Curacao, Aruba, Jamaica, Cuba.. Ik kan je er alles over vertellen. En wil je eens naar New York? Ik organiseer 3 a 4x per jaar een citytrip met een kleine groep naar 'the city that never sleeps'. Onder begeleiding van een Nederlandse privé gids ontdek je de bekende en minder bekende bezienswaardigheden, de leukste foodmarkets, shoppingmalls enz, met nog voldoende vrije tijd om zelf op pad te gaan. Wil je meer informatie mbt de New York trips, neem gerust contact op. 

Wat is mijn werkwijze als zelfstandig reisadviseur?

Je kunt per mail of telefoon contact opnemen, of maak een afspraak om op mijn kantoor langs te komen. We bespreken dan je wensen, ik ga er mee aan de slag, en kom terug met leuke reisvoorstellen. Naast het boeken en afhandelen van de (zaken)reis, verzorg ik ook evt visa, verzekeringen, autohuur, inentingen enz. Alles onder één dak en op elkaar afgestemd. Wel zo makkelijk. Ik heb klanten door het hele land, dus afstand speelt geen rol.

Online zoeken en boeken?

Vindt je het zoeken naar een vakantie juist wel leuk, dan kun je zelf veilig en overzichtelijk zoeken & boeken via het enorme aanbod op mijn website, zodat ik alleen de controle en afhandeling voor je doe. 

Voordelen van het boeken via een zelfstandig reisadviseur:

  • Aangesloten bij ANVR en SGR
  • Eén contactpersoon dus snelle communicatie en korte lijnen
  • Flexibele bereikbaarheid, op momenten dat het jou uitkomt
  • Alles onder één dak
  • Een groot wereldwijd netwerk met goede afspraken waar jij ook zeker profijt van hebt

Contact

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je me inschakelen voor de volgende (zaken)reis? Neem gerust contact op. Ik kijk er naar uit.

Tel  06-47420221

Mailto Corien Nortier  krista@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Tot gauw !

Krista van Nes

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding