Joery van den Branden

Reisadviseur uit Hulst

0114-720316 / 06-45069947

Welkom bij The Travel Club Hulst

Mijn naam is Joery van den Branden. Voor velen van jullie wellicht een bekend gezicht.

Ik heb in de loop der jaren een ruime ervaring opgedaan bij verschillende reisbureauketens. U kunt bij mij dan ook voor iedere soort van vakantie terecht!

Service en kwaliteit

De reiswereld ondertussen blijft zich ontwikkelen naar de behoeften en wensen van de cliënt. Steeds meer reisagenten over de hele wereld worden werkzaam als “mobiel reisadviseur” waarbij de nadruk ligt op het persoonlijk contact met de cliënt en uitstekende service en kwaliteit.

Sinds 2011

Sinds 01-09-2011 kunt u bij mij terecht voor persoonlijk reisadvies. Dat kan bij mij thuis (kantoor aan huis) of bij u thuis! Op mijn kantoor aan huis werk ik volgens kantoortijden* en kunt u zonder afspraak vrijblijvend bij mij langs komen. Schikt het binnen deze kantoortijden niet voor u dan is het ook mogelijk op afspraak reisadvies te verkrijgen op een tijdstip wat u het beste uitkomt! Dit kan ’s avonds of in het weekend bij mij of bij u thuis! Voor een vrijblijvende afspraak voor reisadvies kunt u telefonisch contact met me opnemen of een e-mail sturen.

Zekerheid

The Travel Club is een landelijk netwerk waar de betere reisadviseurs van Nederland werken. Daarnaast biedt The Travel Club ook zekerheid voor u want ze is aangesloten bij de ANVR en SGR. Ook zorgt de The Travel Club ervoor dat wij continu worden opgeleid en verschillende vakantiebestemmingen bezoeken om u van professioneel reisadvies te voorzien.

Messcherpe tarieven

Naast Nederlandse touroperators biedt The Travel Club ook Belgische en Duitse touroperators aan. Erg handig! The Travel Club Hulst beschikt daarnaast ook over messcherpe tarieven met betrekking tot luchthavenvervoer naar Brussel in combinatie met uw reis. Vraag vrijblijvend deze tarieven op? (Deze tarieven zijn geldig voor Oost-Zeeuws-Vlaanderen en voor de regio Waasland)

Tot slot, wenst u reisgidsen te ontvangen, laat het me dan weten per telefoon of email en ik zorg ervoor dat u de gewenste exemplaren ontvangt. Overigens worden de reisdocumenten ook altijd bij u thuis bezorgd tenzij u anders wenst. U ziet het service en kwaliteit staan hoog aangeschreven!

Contact

Ik kijk uit naar uw telefoontje of e-mailbericht of uw bezoek bij mijn kantoor aan huis of bij u thuis.

Met vriendelijke groet,

Joery van den Branden

Tel  0114-720316

Mailto Joery van den Branden  hulst@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

* Kantoortijden kantoor aan huis:

MA en VRIJ:                       13:00 - 17:30

DI t/m DO: 09:00 – 12:00 / 13:00 – 17:30

’S AVONDS / WEEKEND: OP AFSPRAAK

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding