Petra Hoogkamp

Reisadviseur uit Mijdrecht

06-33320203

UW PERSOONLIJK REISADVISEUR IN MIJDRECHT

Bespaar veel tijd en energie en ervaar het gemak van een persoonlijk reisadviseur!

Even voorstellen

Mijn naam is Petra Hoogkamp, ik ben woonachtig in het mooie Mijdrecht. Reizen is mijn passie! In 2018 ben ik gestart als zelfstandig reisadviseur bij The Travel Club, een droom die uitkomt!

Als persoonlijk reisadviseur kan ik samen met u, of voor u, de ideale reis samenstellen. Of het nu gaat om een weekendje weg, een zonvakantie, sneeuwvakantie, zakentrip, stedentrip, cruise, huwelijksreis, golfvakantie of een op maat gemaakte rondreis, u kunt bij mij terecht. Ik regel alles tot in de puntjes voor u! En….. u bent niet duurder uit dan bij een regulier  reisbureau en de prijzen die u op internet ziet kan ik u ook bieden.

Ook de eventueel benodigde visa, autohuur, excursies en/of verzekeringen kan ik verzorgen, zodat u onbezorgd op reis kunt gaan.

Mijn passie voor reizen

Door mijn passie voor reizen heb ik al talloze prachtige bestemmingen bezocht, zowel binnen als buiten Europa, zoals Noord-Amerika, Canada, Rusland,Thailand, Mexico, Dominicaanse Republiek, Indonesië, Marokko en binnen Europa: Spanje inclusief de eilanden, Frankrijk, Engeland, Oostenrijk, Italië, Griekenland, Turkije, Madeira, Denemarken, Finland, Zweden, Estland, België en Duitsland. Tevens heb ik ook diverse cruises gemaakt met verschillende rederijen.

Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en nieuwe bestemmingen volg ik cursussen, workshops, trainingen en presentaties, neem ik deel aan studiereizen en scheepsbezoeken en lees ik de nodige vakbladen.

The Travel Club

Ik heb mij bewust bij The Travel Club aangesloten, zodat ik u het beste en het meest uitgebreide aanbod kan bieden.The Travel Club is een club van meer dan 400 professionele reisadviseurs verspreid door heel Nederland.  Wij werken samen met alle gerenommeerde reisorganisaties in Nederland maar ook in België en Duitsland. Er zijn voor u als klant exclusieve contracten afgesloten met alle grote maar juist ook de kleine, specialistische reisorganisaties. Met veel enthousiasme kunnen wij u daardoor, geheel op maat, de mooiste reizen aanbieden.

Vakanties zoeken en boeken is vaak een hele klus. Via internet ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Bespaar uzelf de tijd en energie en laat u door mij vakkundig adviseren. Ik ben pas tevreden als u dat bent! 

De reizen die u niet in het reguliere aanbod kunt vinden, stel ik graag op maat voor u samen aan de hand van uw wensen en budget.  Deze unieke service is vanzelfsprekend en kost u niets extra.  100% privacy en altijd een vast contactpersoon voor al uw reis- en vakantiewensen.

En uiteraard is de The Travel Club aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. 

Liever zelf zoeken en boeken?

Dat kan op mijn website. Het systeem vergelijkt automatisch de prijzen van diverse reisorganisaties, daardoor betaalt u nooit teveel. De afhandeling gaat via mij en bij vragen kunt u altijd contact opnemen.          

In het kort heb ik de voordelen nog even voor u op een rijtje gezet:

  • Deskundig en persoonlijk advies bij u thuis of bij mij op kantoor, op een tijdstip dat het u past, dus geen wachtttijden en 100% privacy.
  • U kunt bij mij terecht voor elke gewenste reis, van pakketreis tot reizen op maat, van weekendje weg tot wereldreis.
  • Samenwerking met alle gerenommeerde reisorganisaties in Nederland, België en Duitsland en daarnaast ook met vele, wat kleinere specialistische reisorganisaties, zodat ik net even wat anders kan bieden dan het reguliere reisbureau.
  • Aangesloten bij het ANVR, SGR, Calamiteitenfonds, dus veilig en vertrouwd
  • U bent NIET duurder uit dan bij een regulier reisbureau en de prijzen die u op internet ziet kan ik u ook bieden
  • Verzorging van reis- en annuleringsverzekering, visum, autohuur en excursies mogelijk
  • Als extra service bezorg ik reisgidsen en reisbescheiden bij u thuis en u krijgt toegang tot onze vakantie app met daarin alle info over uw reis en handige tips
  • Zelf online boeken mogelijk in een van de grootste zoekmachines in de reiswereld, maar met de vertrouwde afhandeling en service                   

Contact

Maak dus gerust vrijblijvend een afspraak of mail mij uw vakantiewensen.

Het reserveren of bespreken van uw reis kan telefonisch, per e-mail of op afspraak (ook bij u thuis). 

Tel  06-33320203

Mailto Petra Hoogkamp  petra.hoogkamp@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Petra Hoogkamp, The Travel Club

Graag tot ziens! 

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding