Margot Kleinjan

Reisadviseur uit Vinkeveen

06-41834222

The Travel Club - Margot Kleinjan

Ervaar het gemak van een persoonlijk reisaviseur die de wereld bij u thuis brengt!

Even voorstellen

Ik ben Margot Kleinjan, uw persoonlijk reisadviseur en ervaren en deskundig op het gebied van reizen. Kwaliteit en persoonlijke service zijn de sleutelwoorden. Met als taak om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Sinds 1991 werkzaam in de reisbranche

Ik ben in 1991 gestart met werken in de reiswereld en vlieg daarnaast als parttime stewardess de wereld over, genoeg reiservaring om met u te delen en u goed van dienst te zijn! Een vakantie uitzoeken is tegenwoordig tijdrovend.

Er zijn zoveel bestemmingen, aanbieders en mogelijkheden dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarbij wilt u waar voor uw geld en stelt u uw eisen. The Travel Club Margot Kleinjan biedt de perfecte uitkomst.

Alle vakanties

Of het nu gaat om een lang begeerde rondreis, romantische huwelijksreis, korte stedentrip, luxe cruise, safari, kampeervakantie, strandvakantie, weekendje weg, bedrijfsuitje of een speciaal voor u samengestelde reis op maat.

U krijgt altijd de beste keus uit het reisaanbod dankzij het persoonlijke, betrouwbare en objectieve advies van The Travel Club. Wat uw persoonlijk reisadviseur u biedt sluit volledig aan op uw wensen.

Voordelen

  • Bij The Travel Club dus geen wachttijden
  • Geen zoektochten op het internet
  • Geen kantoortijden
  • Geen stapels reisgidsen doorworstelen
  • Goed breikbaar

Mobiel reisbureau

Ik komt desgewenst op een afgesproken tijdstip (ook buiten kantooruren) geheel voorbereid bij u thuis, voorzien van reisgidsen en een laptop waarmee contact gelegd kan worden met alle gerenommeerde reisorganisaties. Samen met u kan de reis dan samengesteld worden en gereserveerd worden.

Contact

Slechts één telefoontje naar 06-41834222 of email naar margot.kleinjan@thetravelclub.nl en uw persoonlijk reisadviseur doet het werk.

U profiteert van kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke service zonder dat u dit u iets extra's kost.

Margot kleinjan

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding