Lavina van Esterik

Reisadviseur uit Woerden

06-52247058

Uw persoonlijke reisadviseur - Lavina van Esterik uit Woerden!

Welkom op de website van uw persoonlijke reisadviseur Lavina van Esterik!

Even voorstellen

Ik woon in Woerden samen met mijn man en 3 kinderen en werk al ruim 17 jaar in de reisbranche. Dankzij deze werkervaring heb ik het genoegen gehad veel bestemmingen op onze aardbol te mogen bezoeken. Daarnaast heb ik de passie voor reizen nooit verloren, er is altijd nog een plekje wat ik nog niet heb gezien en blijf daardoor een ontdekkingsreiziger.

Mijn enthousiasme

Mijn enthousiasme en die passie voor reizen deel ik graag met iedereen, dus ook met u!

Service

Is op vakantie gaan ook uw hobby, maar het uitzoeken van de vakantie niet? Heeft u geen tijd of zin om urenlang op het internet te surfen? Ziet u door de bomen het bos niet meer? Neem dan persoonlijk contact met mij op zodat ik, in overleg met u, de juiste reis voor u kan samenstellen.

Alle soorten vakanties

Of het nu gaat om een comfortabele stedentrip, een heerlijke strandvakantie, mooie cruise, of een (groeps-) rondreis. Een reis met uw gezin, familie of vrienden, maar ook zakelijke tickets of een incentive met uw bedrijf, of wellicht dé huwelijksreis… u kunt ze allemaal via mij laten regelen.

Persoonlijk reisadviseur

Als uw persoonlijke reisadviseur werk ik zelfstandig en mobiel vanuit mijn reisbureau thuis in Woerden. Graag luister ik naar uw wensen tijdens een ontspannen gesprek bij u thuis, uw kantoor of op locatie. Door de contacten met verschillende touroperators en locale agenten kan ik u een passend advies geven voor een onvergetelijke reis.

Zelf online zoeken en boeken

Zelf kunt u ook op deze site uw eigen reis uitzoeken en/of inboeken, daarbij gaat u naar het menu linksboven en klik op “Online Zoeken & Boeken” en volg de instructies en ook de verdere afhandeling van deze reis wordt dan door mij persoonlijk voor u verzorgd.

The Travel Club

Ik heb mij aangesloten bij The Travel Club. Zij zorgen voor het beste aanbod voor u. Deze organisatie heeft inmiddels ruim 180 persoonlijke mobiele reisadviseurs door heel Nederland die met al hun ervaring u persoonlijk kunnen voorzien van het beste en meest professionele reisadvies.

Alle voordelen van uw The Travel Club reisadviseur op een rijtje:

  • Aangesloten bij en financieel verzekerd via ANVR en SGR
  • Persoonlijke aandacht en advies van één vast contactpersoon
  • Gebruik makend van geavanceerde boeksystemen
  • Expert in bijzondere bestemmingen en accommodaties
  • Service en bereikbaarheid (24 uur per dag), ook als u op reis bent
  • Reserveren per mail of telefoon en ook op afspraak
  • Prijsvergelijkingen zodat u nooit teveel betaald
  • Persoonlijke afhandeling en service zonder extra kosten
  • Veel leuke privileges en extra’s voor u als klant

Contact

Uiteraard kunt u bij mij ook terecht voor bijvoorbeeld uw reis- en/of annuleringsverzekering, autohuur, schipholvervoer, vaccinaties thuis, visum en musical- en entreekaarten voor theater en pretparken. Ik kijk met plezier uit naar uw telefoontje of e-mail bericht!

Uw persoonlijk reisadviseur

Lavina van Esterik

06-52247058

lavina@thetravelclub.nl

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding