Karin Bozuwa

Reisadviseur uit Amersfoort

06-25333491

The Travel Club - Karin Bozuwa

Ervaar de luxe van een persoonlijk reisadviseur!

Even voorstellen

Mijn naam is Karin Bozuwa, sinds 1999 werkzaam in de reisbranche, zowel als reisadviseur, en als officemanager reisbureau. Om nog meer service en flexibiliteit te bieden ben ik sinds 2009 ben ik als zelfstandig reisadviseur begonnen.

Reizen is mijn hobby, daarom heb ik lang geleden de keuze gemaakt om van mijn hobby mijn werk te maken.

Reiservaring

Ik heb veel gereisd, zowel studiereizen als privéreizen (met en zonder kinderen). De meeste zonbestemmingen heb ik bezocht, maar ook veel wintersportplaatsen, steden en verre bestemmingen.

Ik hou nog steeds mijn reiskennis op peil door studiereizen en het bezoeken van workshops en informatieavonden van de touroperators. Wilt u geen standaard rondreis, maar een op maat gemaakte reis, dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Maatwerk reizen 

Ik heb als reisadviseur veel ervaring met maatwerk reizen naar bijvoorbeeld: Amerika, Canada, Australië, Costa Rica, Cuba, Peru, Namibië, Zuid-Afrika, Thailand, Vietnam, China etc. Wist u trouwens dat u in de meeste Aziatische landen heel voordelig een auto met privéchauffeur/gids kunt huren. Ik kan er u alles over vertellen!

Zorgeloos uw vakantie boeken

Zorgeloos uw vakantie boeken vanuit huis, zonder uren te surfen op het internet!

Vakanties zoeken en boeken is vaak een hele klus. Via internet ziet u door de bomen het bos niet meer. Bespaar uzelf een hoop tijd en energie en laat u vakkundig adviseren door een professional.

Een afspraak maken voor een vakkundig en onafhankelijk advies kan ook 's avonds en in het weekend. Dit kan bij u thuis, of op het werk bijvoorbeeld. Wilt u juist geen bezoek, dan kan alles prima geregeld worden via telefoon en/of e-mail. Makkelijker kan natuurlijk niet. De reispapieren worden bij u thuis gebracht. En u betaalt hiervoor uiteraard niets meer dan bij het reisbureau.

Zekerheid

The Travel Club is lid van ANVR en SGR; daardoor is de financiële zekerheid van uw vakantie altijd gewaarborgd.

Gemak

Ervaar de luxe van een persoonlijk reisadviseur!

Contact

Neemt u gerust contact met mij op, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan, Ik stuur ik u graag één of meerdere reisvoorstellen.

Tel  06-25333491

Mailto Karin Bozuwa  karin.bozuwa@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Karin Bozuwa

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding