Jacqueline van Os

Reisadviseur uit IJsselstein

06-53173724

The Travel Club - IJsselstein 

Al kost reizen je laatste cent, je komt altijd rijker terug! 

Quote Guido Weijers

Met bovenstaande quote van cabaretier Guido Weijers ben ik het helemaal eens! Ik hou ervan om ook jou dat gevoel van reizen te laten ervaren door jou bestemmingen te laten (her)ontdekken zodat je als rijk mens met een koffer vol mooie herinneringen thuiskomt. Ook zin om rijk te worden met herinneringen, neem dan contact met mij op voor het plannen van jouw volgende reis!

Ik ben Jacqueline van Os en ik heb al veel mogen zien van de wereld. Ik ben opgegroeid op het water dus het reizen zat al vroeg in het bloed. Na de middelbare school was het geen verrassing dat ik door wilde leren om in de reisbranche aan de slag te gaan. Na wat omzwervingen zit ik nu op mijn plek bij The Travel Club. Hier ga ik jou het rijke gevoel laten ervaren door aan de hand van jouw wensen jouw droomreis samen te stellen. Hierbij bespaar je niet alleen tijd en geld, ik weet ook waar ik op moet letten en garandeer ik je een compleet zorgeloze vakantie zodat jij je volledig kunt richten op de voorpret en het genieten tijdens de vakantie zelf. 

Mijn ervaring

Met de ervaring die ik heb kunnen wij samen jouw droomreis uitzoeken op elk gewenst tijdstip: bij jou thuis, op locatie, telefonisch of per mail. Het spreekwoord is niet voor niets; 'Gemak dient de mens'. En dit gemak kost je niets meer dan wanneer je reserveert via internet! 

Wat kun je van mij verwachten?

  • Een persoonlijk en betrokken reisadviseur die alle onderdelen van je reis kan boeken;
  • Een uitgebreid en prachtig aanbod van reizen met een betrouwbaar advies;
  • De reispapieren bezorg ik persoonlijk bij je;
  • Een uitstekende samenwerking met gerenommeerde reisorganisaties,  luchtvaartmaatschappijen, auto- en camperverhuurders, accommodaties en toeleveranciers waardoor je altijd verzekerd bent van de beste prijs & kwaliteit;
  • Mijn kennis en ervaring houd ik up-to-date door het volgen van workshops, cursussen en het maken van studiereizen;
  • Regelen van een reis- en annuleringsverzekering;
  • Jouw gegevens zijn bij mij in goede handen volgens de nieuwe wetgeving AVG;
  • Zekerheid en garanties: The Travel Club IJsselstein is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden en de ANVR. 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van actuele aanbiedingen en tips, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief of volg mij op Facebook of LinkedIn.

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact op.

Tel  06-53173724

Mailto Jacqueline van Os  jacqueline@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Jacqueline van Os

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding