Genoveve van der Heijden

Reisadviseur uit Soest

06-43002939

Uw reisadviseur - Genoveve van der Heijden-van Erp

Ik ben thuis in, vakantiereizen, groepsreizen, individueel maatwerk congresreizen en zakenreizen

Even voorstellen

Mag ik me even voorstellen: ik ben Genoveve van der Heijden-van Erp en ben werkzaam als zelfstandig reisadviseur bij The Travel Club.

Ruim 25 jaar ben ik nu werkzaam in de reisbranche. Waarvan dertien jaar bij een groot reisbureau voor de medische wereld en alweer bijna tien jaar als zelfstandig reisagent. Ik ben gewend op een hoog service niveau te werken en de tevredenheid van de klant voorop te stellen. 

Tijdens mijn loopbaan heb ik de vele kanten van het reisvak leren kennen en ben thuis in, vakantiereizen, groepsreizen, individueel maatwerk congresreizen en zakenreizen. Sinds 2010 ben ik nu werkzaam als zelfstandig reisadviseur en heb het iedere dag naar mijn zin in de leukste branche die er bestaat!

Service

Wat kan ik als zelfstandig reisagent voor u betekenen? 

The Travel Club biedt mij de kans zelfstandig te werken. Dit heeft zowel voor mij als voor u vele voordelen. Ik ben zeven dagen in de week bereikbaar en kan u ook buiten kantoortijden van dienst zijn. In alle rust kunnen we uw wensen doorspreken zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft. Dit kan telefonisch, per e-mail of ik kom desgewenst bij u langs.

Dit alles zonder dat u daar ook maar iets extra´s voor betaalt. Geen avonden meer achter de computer op zoek naar de ultieme vakantie en door de bomen het bos niet meer zien. Laat mij u ontzorgen! Ik heb de kennis en de tools om u in korte tijd een mooi vrijblijvend reisvoorstel te doen.

Zekerheid

The Travel Club is aangesloten bij de ANVR en SGR, IATA en Calamiteitenfonds, zodat u met een gerust hart op reis kunt gaan en alles wat u boekt financieel gewaarborgd is.

We werken samen met vele bekende Nederlandse touroperators. Daarnaast hebben wij contracten met verschillende speciale agenten in het buitenland en beschikken we over een eigen systeem voor vluchten, transfers en hotels waardoor we zeer concurrerend maatwerk kunnen leveren.

Kennis en expertise

Door middel van ons intranet heb ik contact met ruim vierhonderd collega reisadviseurs  in het land. Op deze manier kunnen we gebruik maken van elkaars kennis en expertise en zorgen dat wij voor u altijd de beste reis kunnen uitzoeken.

Passend vrijblijvend advies

Dus, of het nu gaat om losse autohuur, ticket, fly drive, een heerlijke luiervakantie naar de zon, actieve vakantie, groepsreis, weekendje weg, die fantastische safari, dé camperreis, een cruise, u bedenkt het maar. Leg uw wensen bij mij neer en ik zorg voor een passend vrijblijvend advies.

Contact

Graag tot ziens/horens!!!

Genoveve van der Heijden-van Erp

genoveve@thetravelclub.nl 

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding