Fleur Ligteringe

Reisadviseur uit Baarn

06-47448445

Over cruises bestaan nogal wat verschillende meningen. De één heeft het ontdekt en wil absoluut niet meer anders, de ander lijkt het echt helemaal niets en weer een ander heeft het nooit echt overwogen. Uiteraard is een cruise niet geschikt voor iedereen, maar misschien wel voor u? Om dit te kunnen bepalen is het ten eerste van belang enkele misvattingen uit de weg te ruimen.

*Cruises zijn duur; de prijs wordt bepaald door onder andere het seizoen, het vaargebied, (de faciliteiten en mate van luxe van) het schip, de reisduur en het moment van boeken. Als je kijkt naar wat in de prijs is inbegrepen is een cruise vaak niet duurder dan het verblijf in een mooi resort.

*Cruises zijn voor oudere mensen; vooral de nieuwe schepen zijn gericht op families en (jongere) stellen. Aan boord zijn veel faciliteiten waaronder  sportmogelijkheden en wellness, kidsclubs en een groot aanbod van workshops. Ook zijn er  vrije keuzemogelijkheden om te dineren; van buffet tot á-la-carte, informeel gekleed en op het tijdstip dat men wil.

*Cruises zijn saai; niet alleen aan boord is veel te doen.  Kies je voor bijvoorbeeld de Middellandse Zee dan kun je bijna iedere dag een andere stad en/of (ei)land ontdekken. Op eigen gelegenheid of met een groepsexcursie. Maar je kunt ook iedere keer op een ander strandje liggen of een dagje ontspannen aan het zwembad. Een ding is zeker, u hoeft de hele vakantie maar één keer uw koffer uit te pakken.

Wilt u weten of cruisen misschien iets voor u is? Ik stuur u graag een magazine met alle ins en outs zodat u dit zelf kunt bepale. Daarnaast worden jaarlijks rondleidingen op een cruiseschip voor (potentiële) klanten georganiseerd inclusief een lunch aan boord. Wilt u door mij op de hoogte worden gebracht wanneer er weer een rondleiding plaats vindt of het magazine Cruisen bestellen dan kunt u mij dit via een mail laten weten: fleur@thetravelclub.nl 

Zelf bezoek ik regelmatig verschillende schepen van diverse rederijen, foto's van deze bezoeken plaats ik op Facebook (Reizen-TheTravelClubBaarn) en Pinterest (Fleur Ligteringe)


Ook met alle andere vragen over cruises en voor het maken van een boeking bent u bij mij aan het juiste adres.

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding