Homepage
Werkwijze Nieuwsbrief Algemene reisinformatie Reisaanbod Duurzaam reizen Reiservaring Service Referenties en recensies Reisartikelen en cadeaus Offerte aanvragen Winactie Vakantie Magazine
VOOR U AL GESELECTEERD
! Let op dit is slechts
een selectie van ons totale aanbod

Fleur Ligteringe

Reisadviseur uit Baarn

06-47448445

Lapland

In januari ben ik naar Fins Lapland geweest met The Travel Club in samenwerking met Voigt en Transavia. De reis heeft erg veel indruk gemaakt. Het landschap met vooral bossen en meren die zijn bedekt met een dikke laag sneeuw is sprookjesachtig. Ik heb een bezoek gebracht aan de kerstman op de poolcirkel, een rendiersafari gemaakt, een slee met husky’s aangedreven, met de sneeuwscooter naar het Noorderlicht gezocht en de perfecte skipiste’s van Salla getest. Daarnaast heb ik verschillende accommodaties, hotels en lodges bekeken. De kers op de taart: het adembenemende schouwspel van het Noorderlicht op de laatste avond!

Wilt u meer weten over Lapland en de reismogelijkheden dan kunt u natuurlijk contact opnemen. Op maar 3 uur vliegen ligt een heel andere wereld waar de natuur en de stilte de boventoon voeren. Ideaal voor wie eens wat anders wil en wintersport met andere activiteiten wil combineren. Of wat denkt u van een fotografie cursus die u direct in de praktijk kunt brengen? Overnachten in een glazen igloo of het IJshotel?

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding