Homepage
Werkwijze Nieuwsbrief Algemene reisinformatie Reisaanbod Duurzaam reizen Reiservaring Service Referenties en recensies Reisartikelen en cadeaus Offerte aanvragen Winactie Vakantie Magazine
VOOR U AL GESELECTEERD
! Let op dit is slechts
een selectie van ons totale aanbod

Fleur Ligteringe

Reisadviseur uit Baarn

06-47448445

Trouwen op Kreta bij Galini Breeze

Galini Breeze is een nieuw kleinschalig vakantiecomplex, rustig gelegen op een heuvel met fantastisch zeezicht op slechts 5 tot 10 minuten loopafstand van strand, winkeltjes en restaurantjes van Agia Galini, een authentiek en levendig vissersdorp aan de zuidkust van Kreta. Door de ‘Only Adults’- formule vind je er alle rust, terwijl het prachtige – verwarmde - zwembad en de aantrekkelijke omgeving ook uitnodigen om af en toe actief te worden.

Slechts vier vrijstaande studio’s (2 personen) bieden alle privacy die je wenst, en hebben elk een heerlijk schaduwrijk terras, plus een schitterend eigen dakterras. Er is een mooie badkamer met stortdouche, een apart toilet, airco, een ruime garderobekast, kluisje, satelliet-TV en uiteraard snel WiFi internet.
De kitchenette is voorzien van alle benodigdheden om een goed ontbijt of licht diner te bereiden, alhoewel de meeste gasten ’s avonds naar een van de vele lokale restaurantjes gaan, die eerlijke en pure gerechten serveren van lokale en internationale keuken, tegen een zeer aanvaarbare prijs. Als gratis service, vindt u een compleet assortiment van verse lokale producten in uw koelkast op de dag van incheck, om alvast wat in huis te hebben voor het ontbijt de volgende dag.

Het complex is bedacht en ontwikkeld door een actief Nederlands stel, dat hiermee hun lang gekoesterde droom verwezenlijkte om in een authentieke omgeving optimale gastvrijheid te bieden aan de enthousiaste, internationale vakantieganger.
Direct na de start in 2017 is Galini Breeze een succes gebleken, waarbij de reviews van de gasten absoluut aan de bovenkant van de markt zitten. In die positieve waarderingen klinkt door dat Marc & Monique bijzonder prettige gastheren zijn; niet nadrukkelijk aanwezig maar wel altijd beschikbaar, bijvoorbeeld voor tips over onontdekte strandjes, bergdorpjes, markten en lokale festiviteiten. Ze runnen Galini Breeze geheel op eigen kracht, zonder personeel in dienst, en de persoonlijke service en het kwaliteitsniveau dat ze daarmee bereiken is uniek te noemen. Dat geldt ook voor de inrichting, waarbij ze niet beknibbeld hebben op kwaliteit met bijvoorbeeld Auping bedden, Borek tuinmeubelen en FatBoy accessoires. Alles op elkaar afgestemd qua design en wit/grijze kleurstelling, wat ook weer bijdraagt tot de rustgevende sfeer op het complex.

Twee keer per week nodigen de eigenaren alle gasten bij zonsondergang uit voor een ‘sundowner’ aan de poolbar, om bij een gratis drankje en een hapje ervaringen en tips uit te wisselen. Aangezien de gasten in Galini Breeze in de regel uit diverse landen en continenten afkomstig zijn, is dat vaak een verrassend internationaal gebeuren, wat ook weer een verrijking van deze vakantie-ervaring betekent.

Het kleinschalige complex is ideaal als bestemming voor of onderdeel van de huwelijksreis en biedt bovendien de mogelijkheid om een intieme romantische bruiloft te organiseren. Er is een klein kapelletje vlakbij en voor de bruiloft wordt samengewerkt met lokale ondernemers en leveranciers. Het gehele complex, 4 studios plus de villa kan exclusief gehuurd worden (max 14 personen in totaal – 7 slaapkamers, 6 badkamers, 6 toiletten, 2 zwembaden, 1 poolbar, BBQ/buitenkeuken vele terrassen en overige faciliteiten).

The Travel Club Fleur Ligteringe zorgt voor de rest en zo is het mogelijk om een compleet arrangement samen te stellen persoonlijk en op maat.

Kortom: Galini Breeze heeft alles voor een heerlijk verblijf op gastvrij Kreta, ook voor andere feesten en uiteraard een heerlijke vakantie. Neem voor meer informatie en een vrijblijvende offerte contact op: fleur@thetravelclub.nl of 06-47448445

Bekijk de video: https://youtu.be/H7gTRMzfRis

 

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding