Homepage
Werkwijze Nieuwsbrief Algemene reisinformatie Reisaanbod Duurzaam reizen Reiservaring Service Referenties en recensies Reisartikelen en cadeaus Offerte aanvragen Winactie Vakantie Magazine
VOOR U AL GESELECTEERD
! Let op dit is slechts
een selectie van ons totale aanbod

Fleur Ligteringe

Reisadviseur uit Baarn

06-47448445

Wilt u ook een persoonlijk reisadviseur?

*Onafhankelijk; een passend voorstel bij uw wensen op basis van het aanbod van gerenommeerde Nederlandse, Duitse en Belgische touroperators en een groot netwerk van geselecteerde (lokale) agenten en partners wereldwijd. 
*Betrouwbaar; aangesloten bij de ANVR (kwaliteit), SGR (financiële zekerheid) en het calamiteitenfonds (natuurrampen ed.)
*Bereikbaar; 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar en tevens aanspreekpunt in geval van nood
*Ontzorgend en tijdbesparend; geen avonden meer zoeken en vergelijken op internet
*Kennis en ervaring; kennis van de reiswereld, zelf veel gereisd en toegang tot de kennis van 400 collega’s
*Uitgebreide service, bemiddeling bij problemen en klachten

Informatie, advies en reservering; voor alle vakanties en reizen geef ik persoonlijk, betrouwbaar en deskundig advies. Ik streef hierbij naar een goede kwaliteit en een zo duurzaam mogelijke manier van reizen. Daarnaast geef ik extra informatie over de bestemming en tips. Of het nu gaat om een groepsreis of individuele reis op maat, een zonvakantie, een stedentrip, uw huwelijksreis, ver weg of dichtbij, Wellness en rust of sportief en avontuurlijk, alleen, met z’n tweeën, met het gezin, vriendenclub of bedrijf, bij mij kunt u met al uw wensen terecht.

Voor het reserveren van alle soorten reizen bent u aan het goede adres, zowel voor privé als zakelijk. Pakketreis, losse vluchten, losse accommodatie, huurauto, overtocht, (rond)reizen op maat. Heeft U altijd al eens op expeditie gewild naar Antarctica? Per scooter willen genieten van het culinaire Toscane? of die prachtige treinreis willen maken met de Rocky Mountaineer door Canada? Met de kinderen ontspannen op een camping in Frankrijk? Met vrienden naar de opera in Verona? Naar de wintersport met Club Med?

Denkt u bijvoorbeeld ook aan het reserveren van uw favoriete restaurant in New York, die prachtige show in Londen die u altijd al heeft willen zien, tickets voor Disney in Florida, tee times op de beroemde golfbanen van Portugal, een romantische ballonvaart boven de Serengetti in Tanzania, een zeilcursus in Turkije, een kookcursus in Thailand, fietsen met een gids door Parijs…Maar ook de kinderbedjes in het appartement, assistentie op de luchthaven en de vegetarische maaltijd tijdens de vlucht zal ik niet vergeten.

Eén aanspreekpunt; met toegang tot een groot netwerk, altijd volledig op de hoogte van uw reservering. En bij een volgende reservering hoeft u niet meer te zeggen wie u bent en weet ik wat uw wensen zijn. U betaalt hetzelfde of zelfs minder dan bij boeking via internet of het reisbureau en het kost u geen uren van uw kostbare tijd om iets geschikts te vinden dat beschikbaar is.  Ik ben volledig onafhankelijk en heb toegang tot alle gerenommeerde touroperators, ook in België en Duitsland (waar de spreiding van de schoolvakanties anders is en daardoor de prijs in bepaalde periodes gunstiger). Daarnaast werk ik met lokale agenten op verschillende bestemmingen.

Bemiddeling; ik bemiddel tevens bij klachten, het afsluiten van verzekeringen en de afhandeling van eventuele schade. Indien gewenst zorg ik voor het inchecken voor uw vlucht, vervoer van/naar Schiphol of een parkeerplaats bij de luchthaven, een afspraak bij een vaccinatiebureau en benodigde visa.

Goede bereikbaarheid en service; u kunt een afspraak maken, dan kom ik bij u langs, ook buiten kantoortijden en in het weekend. Verder kunt u mij 7 dagen per week bereiken rechtstreeks via e-mail en telefoon voor informatie, advies en offerte, reservering en een antwoord op uw vragen.

Garanties; The Travel Club is aangesloten bij de ANVR (kwaliteitswaarborg), de SGR (financiële garantie) en het calamiteitenfonds (natuurrampen ed)

 

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding