Homepage
Werkwijze Nieuwsbrief Algemene reisinformatie Reisaanbod Duurzaam reizen Reiservaring Service Referenties en recensies Reisartikelen en cadeaus Offerte aanvragen Winactie Vakantie Magazine
VOOR U AL GESELECTEERD
! Let op dit is slechts
een selectie van ons totale aanbod

Fleur Ligteringe

Reisadviseur uit Baarn

06-47448445

The Travel Club - Fleur Ligteringe

Welkom, Welcome, Bienvenidos...

Mijn naam is Fleur Ligteringe, zelfstandig reisondernemer aangesloten bij The Travel Club. Met mijn gezin woon ik in Baarn en werk vanachter mijn reisbureau aan huis. Reizen is mijn grote passie! Het liefst bezoek ik alle plekken zelf en dompel ik me onder in andere landen en culturen, geniet ik van de diversiteit in mensen, landschappen en natuur, ruik ik de geuren en proef ik de verschillende smaken..... Reiskoorts, reisverslaving, wegwee. In één oogopslag even zien waar ik ben geweest? Klik dan hier.

Laat mij u ontzorgen

Ook voor u zoek ik graag de vakantie die bij u past, laat mij u ontzorgen. Of het nu ver weg is of dichtbij, low budget of luxe, een pakketreis of reis op maat, privé of zakelijk, individueel of met een groep, strand of sportief, cultureel of met een thema, voor alle soorten reizen kunt u bij mij terecht.

Verantwoord en duurzaam reizen

Verantwoord en duurzaam reizen met oog voor het milieu en de lokale bevolking heeft (naast het bieden van kwaliteit en service) speciaal mijn aandacht. Als Happy Planet Professional streef ik naar zo verantwoord en duurzaam mogelijk ondernemen en als gecertificeerd Sustainable Travelmanager van Travelife zet ik me actief in om het reizen wereldwijd te verduurzamen. Door middel van het maken van bewuste keuzes organiseer ik uw vakantie indien u dit wenst met een een gemiddelde tot zo klein mogelijke voetafdruk en met (volledige) CO2 compensatie via de South Pole Group.

Onafhankelijk advies

Wilt u graag een onafhankelijk advies en reisvoorstel passend bij uw wensen? Neem dan contact met mij op. Indien mogelijk kom ik op afspraak bij u langs, ook ’s avonds en in het weekend. Via de mail kan natuurlijk ook, via de link onderaan kunt u vrijblijvend een offerte opvragen.

Zelf online zoeken en boeken

Op mijn website kunt u in een deel van het aanbod pakketreizen zoeken en direct boeken op het moment dat u het beste uitkomt. U kunt zelf prijzen vergelijken, direct kiezen voor een bepaalde aanbieder, zoals TUI of Corendon en direct bij boeking met Ideal betalen. Ook kunt u uw reis zelf samenstellen volgens het winkelmandjesprincipe (losse vlucht, hotel/appartement/woning, transfer, autohuur). Geniet van het gemak, de service en het veilige gevoel van mij achter de schermen, iemand aan wie u vragen kunt stellen, extra informatie geeft en die er voor u is in geval van nood.

In het linker menu kunt u zich ook registreren voor mijn nieuwsbrief Clubnieuws en Special. Evenals op mijn Facebookpagina Reizen-The Travel Club Baarn vermeld ik in de nieuwsbrief reisinformatie, tips en interessante aanbiedingen en acties.

 

Contact

Tel

  06-47448445

Mailto Fleur Ligteringe  fleur@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding