Fleur Ligteringe

Reisadviseur uit Baarn

06-47448445

The Travel Club - Fleur Ligteringe

Welkom, Welcome, Bienvenidos...

Even voorstellen 

Mijn naam is Fleur Ligteringe, zelfstandig reisondernemer aangesloten bij The Travel Club. Met mijn gezin woon ik in Baarn en werk vanachter mijn reisbureau aan huis. Reizen is mijn grote passie! Het liefst bezoek ik alle plekken zelf en dompel ik me onder in andere landen en culturen, geniet ik van de diversiteit in mensen, landschappen en natuur, ruik ik de geuren en proef ik de verschillende smaken..... Reiskoorts, reisverslaving, wegwee. In één oogopslag even zien waar ik ben geweest? Klik dan hier.

Laat mij u ontzorgen

Ook voor u zoek ik graag de vakantie die bij u past, laat mij u ontzorgen. Of het nu ver weg is of dichtbij, low budget of luxe, een pakketreis of reis op maat, privé of zakelijk, individueel of met een groep, strand of sportief, cultureel of met een thema, voor alle soorten reizen kunt u bij mij terecht. Verantwoord en duurzaam reizen met oog voor het milieu en de lokale bevolking heeft (naast het bieden van kwaliteit en service) speciaal mijn aandacht. Reizen is per definitie niet duurzaam, echter door middel van het maken van bewuste keuzes organiseer ik uw vakantie met een zo klein mogelijke voetafdruk en alleen met CO2 compensatie. Voor de compensatie werkt The Travel Club samen met de South Pole Group.

Onafhankelijk advies

Wilt u graag een onafhankelijk advies en reisvoorstel passend bij uw wensen? Neem dan contact met mij op. Indien mogelijk kom ik op afspraak bij u langs, ook ’s avonds en in het weekend. Via de mail kan natuurlijk ook, via de link onderaan kunt u vrijblijvend een offerte opvragen.

Zelf online zoeken en boeken

Op mijn website kunt u in een deel van het aanbod pakketreizen zoeken en direct boeken op het moment dat u het beste uitkomt. U kunt zelf prijzen vergelijken, direct kiezen voor een bepaalde aanbieder, zoals TUI of Neckermann en direct bij boeking met Ideal betalen. Ook kunt u uw reis zelf samenstellen volgens het winkelmandjesprincipe (losse vlucht, hotel/appartement/woning, transfer, autohuur). Geniet van het gemak, de service en het veilige gevoel van mij achter de schermen, iemand aan wie u vragen kunt stellen, extra informatie geeft en die er voor u is in geval van nood.

Mijn nieuwsbrief 

In het linker menu kunt u zich ook registreren voor mijn nieuwsbrief Clubnieuws en Special. Evenals op mijn Facebookpagina Reizen-The Travel Club Baarn vermeld ik in de nieuwsbrief reisinformatie, tips en interessante aanbiedingen en acties.

Met vriendelijke groet,

Fleur Ligteringe

Contact

Tel

  06-47448445

Mailto Fleur Ligteringe  fleur@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding