VOOR U AL GESELECTEERD
! Let op dit is slechts
een selectie van ons totale aanbod

Ellen van de Ven

Reisadviseur uit Amersfoort

033-2588301 / 06-20992379

Uw persoonlijk reisadviseur -  Ellen van de Ven - Amersfoort

Uw vakanties moeten onvergetelijke ervaringen zijn!

Jarenlange ervaring als reisadviseur

Door jarenlange ervaring als reisadviseur en creativiteit in combinatie met onafhankelijkheid door samenwerking met vele partners wereldwijd, kan ik u een deskundig, betrouwbaar en objectief reisadvies op maat geven. Dit kan uiteraard telefonisch of per mail, maar ook op afspraak bij u thuis, op kantoor of een andere gewenste locatie. Deze unieke service is vanzelfsprekend bij The Travel Club en kost u niets extra!

Ik boek de mooiste bestemmingen

Bezoek de mooiste bestemmingen, dichtbij of ver weg. Relax op een zonovergoten strand, voel en ervaar die bruisende wereldstad of proef en ruik letterlijk die andere, vreemde cultuur. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Beste advies de beste prijs.

The Travel Club is een landelijke franchise organisatie van ruim 270 zelfstandig persoonlijk reisadviseurs waar kennis, ervaring en netwerken gebundeld zijn waardoor u altijd het beste advies krijgt tegen de beste prijs.

Zekerheid

The Travel Club heeft een zeer grote inkoopkracht, biedt alle gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland en werkt samen met ruim 120.000 hotels en specialisten wereldwijd. Alle luchtvaartmaatschappijen, ook lowcostairlines, zijn boekbaar. U ontvangt altijd het ruimste aanbod tegen de beste voorwaarden, in de meeste gevallen zelfs goedkoper dan internet! Én The Travel Club is uiteraard lid van ANVR en SGR, daardoor is de financiële zekerheid van uw reis altijd gewaarborgd.

Wat krijgt u?

  • Uw eigen persoonlijk reisspecialist
  • Expertise: deskundig advies en objectiviteit door jarenlange ervaring
  • Exclusiviteit: van pakketreizen tot reizen op maat, van weekendje weg tot wereldreis
  • Zakenreizen, groepsreizen en incentives
  • Inkoopkracht en onafhankelijkheid: samenwerking met groot aantal partners wereldwijd
  • Service & prijsvergelijking
  • ANVR & SGR voor úw zekerheid
  • Geen wachttijden en 100% privacy
  • Flexibiliteit: op afspraak ook ‘s avonds en in het weekend bereikbaar

Bovendien wordt u bij boeking gratis lid van The Travel Club, steunt u de geselecteerde goede doelen van The Travel Club en profiteert u als gewaardeerde klant van allerlei extra's en privileges.

Zoals de Chinese filosoof Lao Zi al duizenden jaren gelezen schreef: Een reis van duizend mijlen begint met de eerste stap...

Contact

Durf en doe! Neem deze stap, ik hoor graag van u!

Hartelijke groet,

Ellen van de Ven

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding