Diana ten Hoeve

Reisadviseur uit Utrecht

06-52628014

The Travel Club - Diana ten Hoeve

Mijn naam is Diana ten Hoeve en ik ben sinds 2008 werkzaam in de dynamische reiswereld, waarvan de laatste jaren als zelfstandig reisadviseur.

Mijn passie

Alles wat met reizen te maken heeft, is mijn grote passie. Niet zo gek dus, dat ik van deze passie mijn werk heb gemaakt. Als klein meisje droomde ik er al van om de wereld te ontdekken. Amper 18, met een rugzak groter dan ik zelf, vertrok ik naar Australië.

En na deze reis volgden nog vele andere bestemmingen zoals Zuid Afrika, Botswana, Senegal, Marokko, Sint Maarten, de Dominicaanse Republiek, Panama, Costa Rica en vele Europese bestemmingen.

Mijn ervaring

Tijdens deze reizen en door mijn jarenlange werkervaring in het toerisme heb ik tips voor steden en landen over de gehele wereld. Zo kan ik voor jou net dat ene unieke plekje vinden.

Mijn werkwijze

Wil je naar een ver oord vliegen of gewoon met de auto dichtbij huis blijven? Zoek je een actieve of een heerlijk relaxte vakantie? Ga je lekker alleen of gezellig met een grote groep? Je kan het zo gek niet bedenken en ik regel het voor jou.

Mijn service

Bovendien gaat mijn service verder dan alleen het boeken van de reis. Ik zorg ook voor de juiste verzekering, informatie over vaccinaties en de benodigde visa. Aan alles wordt gedacht, zodat jij dat niet meer hoeft te doen.

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact op.

Tel  06-52628014

Mailto Sandra van Son  diana.tenhoeve@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Diana ten Hoeve

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding