Sandra Boer

Reisadviseur uit Giethoorn

06-12082643

Welkom bij uw en mijn Travel Club !

Reizen is mijn Passie & Regelen mijn kracht; daarom heb ik mij aangesloten bij een professionele club van zelfstandig reisadviseurs … The Travel Club!

Graag verwelkom ik u als klant voor een prachtige reis die ik geheel voor u kan regelen; zowel bij gerichte reisplannen als ‘bestemming onbekend’ voorzie ik u graag van persoonlijk advies.

Zekerheid

The Travel Club is lid van ANVR en SGR; daardoor is de financiële zekerheid van uw vakantie altijd gewaarborgd. Na boeking profiteert u als gewaardeerde klant van bijzondere extra’s en privileges. Met gebundelde inkoopkracht en scherpe prijsafspraken met gerenommeerde reisorganisaties in Nederland, Duitsland en België, alsmede lokale agenten uit de hele wereld, kan ik klanten aan mij binden. Nee verkopen is geen optie. Voor elke reis wordt een prijsvergelijking uitgevoerd, zodat u gegarandeerd bent van de beste prijs waarbij kwaliteit voorop staat. Laat u alvast inspireren door de beschreven bestemmingen en betaalbare aanbiedingen op mijn directboekbare site. Tevens kunt u op deze site terecht voor het los boeken van vluchten, autohuur only of een passende verzekeringen voor ieder reismoment, zowel kortlopende als doorlopende reis- en/of annuleringsverzekeringen.

The Travel Club is thuis in de hele wereld!

Het biedt prachtige continenten vol ontdekkingen maar ook dicht bij huis is er nog veel moois om van te genieten. Europa, Azië, Afrika, Antartica, Noord- en Zuid Amerika en Oceanië; de keus is aan u!

Uw mogeijkheden

 • Een relaxte strandvakantie of een actieve en sportieve vakantieweek?
 • Specialisatie: vakantiereizen met kinderen – van 0 tot 18 jaar; zowel dichtbij huis als verre reizen, maar ook super campings en bijzondere bestemmingen met attractieparken over de hele wereld
 • Low-budget of Topclass?
 • Een stedentrip met z’n 2 of een weekend in een vakantiepark met de hele familie
 • Een compleet verzorgde busreis of een fly-drive?
 • Bed& Breakfast of een cruise?
 • Wintersport of tropische winterzon?
 • Zakenreis of ticket naar werkbestemming?
 • 1- of meerdaagse busreizen of een personeelsuitje?
 • Een reis met een speciaal doel? Bv. honeymoon, duiken, golfen, wandelen, fietsen, trouwen in het buiteland of bezoek sportevenementen over de hele wereld?
 • Tevens verkoop van tickets voor excursies, speciale dagtochten, musicals, sportwedstrijden, entreebewijzen, OV-tickets, autohuur en compleet aanbod van reisverzekeringen

Kortom; hier is uw persoonlijk reisadviseur!

Eén contactpersoon voor al uw reiswensen die 100% topservice garandeert … deskundig en klantgericht. Graag zoek ik in het volledige reisaanbod de perfecte vakantiereis die bij u en uw budget past ; graag adviseer ik u persoonlijk. Dit kan in overleg bij u aan huis of kantoor, per email of telefoon maar op afspraak bij mij thuis is ook mogelijk. En voor deze extra service betaalt u niets meer dan bij een gewoon reisbureau.

Online zoeken en boeken

U kunt ook zelf in een deel van het totale aanbod uw reis online zoeken en boeken maar met de vertrouwde afhandeling door mij als uw persoonlijk reisadviseur van The Travel Club.

The Travel Club – reischeque

Als laatste wil ik u attent maken op The Travel Club – reischeque … een waardecheque die ik voor u kan maken voor ieder gewenst bedrag maar ook voor ieder gewenst arrangement in binnen- en buitenland. Tevens adviseer bruidsparen of bedrijfsjubilarissen graag om op een leuke manier om een verrassend cadeau te vragen via de uitnodiging van de festivitieten. Superleuk om te geven èn geweldig om te krijgen!

Contact

Tel  06-12082643

Mailto Sandra Boer  sandra.boer@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Geinteresseerd in cruisen? Sinds kort is mijn eigen cruise specialisten pagina live! Neem gerust een kijkje, ik adviseer u graag!

Button

Met ’n prachtige reisgroet

Sandra Boer

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding