Sabine Hoogendijk

Reisadviseur uit Rossum

06-29445672

Persoonlijk reisadvies

Op afspraak bij u thuis, op kantoor of op een locatie waar u wenst

Vakantie... wie heeft daar geen zin in, Veel nieuwe indrukken en ervaringen op doen, andere mensen ontmoeten en genieten van het onbekende. De ene keer gaat u voor de warme zon en zeewind, de andere keer voor de heldere vrieskou en sneeuw.

Deskundig reisadvies

Hebt u geen tijd of zin om naar het reisbureau te gaan of allerlei sites op internet af te speuren? Geen probleem... U neemt contact met mij op en ik kom bij u thuis, op kantoor of op een locatie die u maar wenst, ook 's avonds of in het weekend. U krijgt van mij deskundig reisadvies en in alle rust kunt u uw keuze maken voor een geweldige vakantie. Jaarlijks bezoek ik als reisadviseur tal van vakantiebestemmingen, waardoor ik u hier ook alles over kan vertellen. Of het nu gaat om een vakantie met het gehele gezin, een romantisch uitstapje of een wereldreis, graag wil ik u hierin persoonlijk adviseren.

Zekerheid

De reizen die u bij mij boekt breng ik uiteraard onder bij reisorganisaties die zijn aangesloten bij de ANVR en SGR.
Ik beschik over dezelfde faciliteiten als de reisbureaus, waardoor de prijzen van de reizen die u via mij boekt gelijk zijn aan die van een reisbureau.
Ook de reis- en annuleringsverzekering van de Europeesche, die garant staat voor een onbezorgde vakantie, kunt u bij mij afsluiten.

Contact

Bel of mail mij gerust voor een afspraak en ervaar zelf het gemak van een persoonlijk reisadviseur! 

Met vriendelijke groet,

Sabine Hoogendijk

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding