Monique Duffhues

Reisadviseur uit Nederland

06-54248358

Zorgeloos van je vakantie genieten?

Waarom zou je urenlang het internet doorzoeken terwijl je nu kunt beschikken over je eigen persoonlijke en onafhankelijke reisadviseur. 

De perfecte reis

Het is voor mij een uitdaging om de perfecte reis voor je te regelen, de reis die bij je past! Dus of het nu gaat om een weekendje weg, een vlieg, bus, autoreis of een wereldreis ..... Bij mij kun je terecht voor al je onvergetelijke reizen! 

Mijn ervaringen deel ik graag, ik vertel je graag over de leuke plekjes en geef je graag leuke tips!

Groot aanbod van reisorganisaties en accommodaties

We hebben het grootste aanbod van reisorganisaties en lokale agenten. 

Het aanbod is ontzettend gevarieerd, van weekendje weg tot een avontuurlijke rondreis, van een busreis tot cruise. Binnen of buiten de gebaande paden, ik help je met inspiratie en een onafhankelijk reisadvies.

Daarnaast kijken we samen ook naar de benodigde verzekeringen, autohuur, transfers, excursies, stoelreservering, visa ect. 
 
 

Boeken en zoeken

Je belt of mailt me met jouw wensen en ik ga op zoek naar een passend reisaanbod en doe een prijsvergelijking. Je ontvangt vrijblijvend een voorstel dat je rustig met je partner, vrienden of gezin kunt doornemen.

Wil je zelf al een kijkje nemen? Online boeken en zoeken kan nu ook op mijn website. Het systeem vergelijkt automatisch de prijzen van diverse reisorganisaties en daardoor betaal je nooit te veel en de afhandeling gaat gewoon, zoals gebruikelijk, via mij.

Kwaliteit hoeft niet meer te kosten

Dan hoor ik je denken: dat is toch veel duurder dan dat ik het zelf uitzoek en regel? Gelukkig niet! Sterker nog, wij maken met de Travel Club vanwege onze grootte goede inkoopafspraken met reisorganisaties, accommodaties, luchtvaartmaatschappijen en lokale agenten.

Een reis die je via mij boekt is dus niet duurder dan dat je het zelf regelt via internet! Maar bij mij weet je wel dat ik zorg voor hoge kwaliteit, een op maat gesneden vakantie, persoonlijk contact en grenzeloze service! 

Volledig verzorgd en ontzorgd

Want wat is er lekkerder dan zaken uit handen geven wetende dat alles goed voor je geregeld wordt en je onbezorgd van je welverdiende vakantie kan genieten?

Contact

Wilt u ook een zorgeloze vakantie? Neem dan contact met mij op! Dit is ook mogelijk buiten kantooruren, in de avonden en weekenden.

Tel  06-54248358

Mailto Monique Duffhues  monique.duffhues@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Monique Duffhues
The Travel Club
Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding