Miriam Telman

Reisadviseur uit Hardenberg

06-39274374

LET’S TRAVEL THIS WORLD TOGETHER

Mag ik u meenemen op reis?

Je bent nog niet terug van vakantie of de plannen voor een volgende reis worden alweer gemaakt. Reizen is leuk én het is ook nog eens goed voor je om er eens helemaal tussenuit te zijn. Of dat nu in een wereldstad, op een kampeerboerderij in eigen land of een onbewoond eilandje in de Filippijnen is, een andere omgeving doet wonderen! 

When in doubt, travel

Als uw persoonlijke reisadviseur zorg ik ervoor dat u een perfecte en onbezorgde vakantie tegemoet gaat welke aansluit bij uw eigen wensen en behoeften. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan een mooie reisbeleving op diverse bestemmingen. Met de kennis vanuit een toeristische opleiding en mijn jonge & bevlogen karakter ben ik op de hoogte van de nieuwste ins & outs van de dynamische reisbranche, en boordevol persoonlijke reiskennis zodat ik u kan inspireren met reisverhalen en weetjes over bestemmingen waar u het bestaan misschien nog niet eens van af wist. 

Alle soorten vakanties

Bent u  op zoek naar een heerlijke strandvakantie, luxe cruise, weekendje weg, wintersport of culturele rondreis? Geen probleem, voorzien van onze reserveringsystemen zoek & boek ik uw reis van begin tot eind. Daarbij kan ik gebruik maken van de kennis van een professioneel netwerk van reisadviseurs van The Travel Club en werk ik samen met mijn collega Janneke Eggengoor uit Hardenberg.

Wat kunt u verwachten?

  • Een persoonlijk en betrokken reisadviseur;
  • Altijd bereikbaar: op elk gewenst tijdstip een persoonlijke afspraak, advies per mail of telefoon;
  • Een uitgebreid en prachtig aanbod van reizen met een betrouwbaar advies;
  • De reispapieren geef ik persoonlijk bij u af;
  • Een uitstekende samenwerking met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen, auto- en camperverhuurders, accommodaties en toeleveranciers waardoor u altijd verzekerd bent van de beste prijs & kwaliteit;
  • Alle segmenten van uw reis kunnen via één aanspreekpunt worden geboekt;
  • Regelen van een reis- en annuleringsverzekering en
  • Zekerheid en garanties: aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden en de ANVR.

Waar voor uw geld

Waarom zou u urenlang het internet doorzoeken, terwijl u kunt beschikken over uw eigen persoonlijke, onafhankelijke reisadviseur. The Travel Club werkt samen met gerenommeerde reisorganisaties in Nederland, Duitsland en België en is aangesloten bij de ANVR en de SGR. U kunt daarom altijd met een gerust hart op reis. En ik hoor u denken: dat kost ons vast veel extra geld. Nee hoor, via The Travel Club regel ik de beste deals voor u en bent u absoluut niet duurder uit dan bij een reisbureau of via het internet.

Dus waar wacht u nog op?

Ik kijk ernaar uit om uw persoonlijke reisadviseur te worden! 

Miriam Telman 

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding