Margreet de Hoog

Reisadviseur uit Enschede

06-45776708

De golfreis zoals ú het wil!

Alle golfkennis en golfbestemmingen onder 1 dak, zodat u ook voor uw golfvakanties niet verder hoeft te zoeken. Oftewel: hole in 1!

Dankzij mijn passie voor reizen en golf, kan ik de ideale golfvakantie voor u samenstellen. En vanwege mijn jarenlange ervaring op beide vakgebieden, weet ik wat er bij een golfreis komt kijken en aan welke extra’s gedacht moet worden ten opzichte van andere vakanties.

Huur hier uw golfset op locatie!

 

Uw persoonlijke reiscaddie 

Ik ben uw persoonlijke reiscaddie: ik adviseer welke bestemming en banen het meest geschikt voor u zijn, vind de accommodatie die bij uw persoonlijke voorkeuren past, ik regel de gewenste starttijden, of lessen met de lokale golfpro, het vervoer van uw golfstokken of het huren van een golfset ter plaatse, ik zorg voor een golfcart, kan voor groepen lunchpakketjes en andere extra’s regelen, onderweg of op hole 19. 

Aan alles wordt gedacht, of u nu een individuele golfvakantie zoekt, een groepsreis voor 100 man wilt samenstellen, of een wedstrijd in het buitenland wilt opzetten, ik regel het voor u van A tot Z!

Daarnaast verzorg ik uiteraard alle andere facetten van uw reis, zoals het vervoer, verblijf, autohuur of transfers, visa, maaltijden en eventuele excursies. Ik ontzorg u op álle punten, zodat u zich volledig kunt richten op uw golfvakantie. En reist er een niet golfer mee? Ook daarvoor wordt gezorgd, zodat alle deelnemers optimaal kunnen genieten.

Betrouwbare partners 

Wij werken samen met gerenommeerde specialisten in binnen- en buitenland, hebben unieke afspraken met lokale agenten en golfbanen, waardoor u altijd het beste aanbod krijgt tegen de beste prijs. Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR waardoor de financiële zekerheid van uw reis gewaarborgd is. En omdat wij IATA-agent zijn, ontvangt u altijd het ruimste aanbod vliegtickets tegen de beste condities, in de meeste gevallen zelfs goedkoper dan internet. 

Hoe te boeken? 

U ontvangt altijd een deskundig, betrouwbaar en objectief reisadvies op maat. Reisadvies kan per mail, per telefoon, maar ook bij u thuis of op kantoor, ook 's avonds en in het weekend, gewoon als service!

Uw voordelen op een rij: 

 • Grenzeloos: de hele golfwereld binnen handbereik.
 • Deskundig: bijna 30 jaar ervaring.
 • Persoonlijk: vast aanspreekpunt, ik ken uw reisvoorkeuren daardoor als geen ander.
 • Flexibel: een afspraak maken waar en wanneer het ú uitkomt.
 • Onafhankelijk: niet gebonden aan beperkt aanbod reisorganisaties.
 • Uniek: de reis zoals ú het hebben wilt!
 • Service: tot in de puntjes verzorgd.
 • Prijsbewust: altijd concurrerend, ook t.o.v. internet.
 • Zekerheid: aangesloten bij ANVR en SGR.
 • Compleet: IATA-licentie met eigen ticketafdeling.
 • Ontspannen: geen wachttijden en 100% privacy.
 • Integer: altijd een eerlijk en oprecht advies.

Ervaar ook het gemak van een ervaren golfreisadviseur en maak een vrijblijvende afspraak. Ik kom graag bij u langs.

 

"in golf, the ball is always right" 

golf

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding