Janneke Eggengoor

Reisadviseur uit Rheeze

0523-225885

Ik ga nu zelf op reis....

Komend jaar doe ik zelf een stapje terug

Vanaf 1 december 2017 zal ik een sabbatical nemen van minimaal een jaar waarbij ik tijd zal nemen voor mijzelf maar ook om te werken aan een visie van mijn bedrijf.

Waarom?
Ik ben 4 jaar geleden in het vliegtuig gestapt die meer op een straaljager leek dan een rustige stabiele Boeing 737, hierdoor heb ik voor veel klanten mooie reizen mogen verzorgen. Ik heb dit allemaal met heel veel plezier gedaan en ik ben ontzettend trots op het succesvolle reisbedrijf dat ik heb mogen neerzetten in zo'n korte tijd. Echter, is er voor mij nooit tijd geweest om een goede visie te ontwikkelen of tijd te nemen voor mijzelf.

Het is daarom nu tijd om een stap terug te doen.

Heeft u al een reis geboekt of offerte ontvangen van mij voor komend jaar?
Dan verandert er voor u niets en zal ik uw reis op de vertrouwde wijze afhandelen.


Wilt u graag een nieuwe reis boeken of offerte aanvragen?
Dan zullen mijn collega's Miriam Telman en/of Antoinette Nicolai contact met u opnemen. Zij zijn mij afgelopen jaar komen versterken en hebben ieder hun sporen verdiend in de reisbranche. Hierdoor ben ik ervan overtuigd ben dat u niets van deze verandering zult merken. En uiteraard blijf ik ook op de achtergrond betrokken bij al uw reisvragen. Stuur uw wensen daarom gerust naar mij toe of neem rechtstreeks contact op met Miriam of Antoinette.

Reislustige groeten van,

Janneke Eggengoor

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding