Toos Opstal

Reisadviseur uit Hoofddorp

023-5576564 / 06-24273580

The Travel Club - Toos Opstal

Reizen is ontdekken, geeft ontspanning en maakt je rijker.

In mijn reisbureau in Hoofddorp, geniet ik nog iedere dag van het samenstellen van uw droomreis.

Even voorstellen

De perfecte reis

Soms is het regelen van een reis een echte opgave. De een wil naar de zon en het strand, de ander naar de bergen. Zoek niet verder, ik zorg ervoor dat u uw tijd kunt besteden aan de dingen die u leuk vindt en adviseer u over de perfecte reis.

Sinds 1997

Sinds 1997 heb ik ervaring als reisadviseur,  kan ik u over vele bestemmingen binnen en buiten Europa adviseren. Zoals avontuurlijke zeilreizen in Griekenland, sneeuwavontuur in Fins Lapland, de mooiste rondreizen op Cyprus, door Marokko, over de Azoren, in Maleisië en op Sri Lanka. De aantrekkingskracht van het paradijselijke Bali, de parelwitte stranden van Mexico en Aruba, de geweldige safari’s in Afrika, de prachtige natuur van Suriname en Costa Rica, de cultuur in India en de camper mogelijkheden in Amerika.

Zowel voor privé als zakelijke reizen

Niet alleen voor betrouwbaar en deskundig reisadvies bij het boeken van uw reis. Maar ook voor vragen tijdens en na de reis kunt u bij mij terecht.  Zowel voor privé als zakelijke reizen sta ik graag voor u klaar.

Zelf online zoeken en boeken

Op mijn website kunt u ook zelf uw eigen reis uitzoeken en/of inboeken, daarbij gaat u naar het menu linksboven en klik op “Online Zoeken & Boeken” en volg de instructies, de verdere afhandeling van deze reis wordt dan door mij persoonlijk voor u verzorgd.

Contact

Met uw persoonlijke reisadviseur Toos Opstal in Hoofddorp komt u aan vakantie toe!

UW DROOMREIS IS MIJN UITDAGING!

Hartelijke reisgroet,

Toos Opstal

zakenreizen / zeilreizen /  cruises / Hurtigruten/ reizen op maat/ weekendje weg / last-minutes / zonvakanties / jongerenreizen / wintersport / autovakanties / kampeervakanties /safari/ stedentrips / verre vakanties / rondreizen / luxe reizen / huwelijksreizen / groepsreizen/personeelsreizen/wijnreizen/wellnessreizen/
Zoals Holland America Line /  TUI / OAD Reizen / De Jong Intra / Travel Trend /Silverjet / Vancansoleil / Eurocamp / Jambo / Duitse agenten en nog vele andere gerenommeerde touroperators en specialisten.
 

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding