Tessa Melis

Reisadviseur uit Amsterdam

06-28803087

The Travel Club - Tessa Melis

Ook zo’n zin in een leuke familiereis? Laat je dan inspireren door deze ‘Reismama’!

Wie ben ik?

Mijn naam is Tessa Melis, ‘Reismama’ van twee avontuurlijke kinderen.

Naast de vele mooie reizen die ik samen met mijn gezin maak, werk ik alweer ruim 20 jaar in de reiswereld. Mijn reisavontuur begon als vestigingsmanager bij één van de vroegere NBBS-Reiswinkels en de laatste 8 jaar ben ik werkzaam geweest als productmanager bij een touroperator gespecialiseerd in ‘familiereizen’. Ik heb daar vele mooie reizen voor families mogen samenstellen en heb daarom zeer veel ervaring in het organiseren hiervan.

Op een bijzondere manier vakantie vieren

Ik boek graag kleinschalige accommodaties (net even anders!) buiten de gebaande paden en ben ook creatief in het vinden van de juiste vliegroutes. Ik kan je dus diverse mogelijkheden aanbieden om op een bijzondere manier vakantie te vieren, waar zowel jij als je kinderen van kunnen genieten.

Deze bestemmingen al bezocht?

Als gezin hebben wij al heel wat leuke (verre) bijzondere reizen mogen beleven.

Onze drie favoriete bestemmingen zijn de Seychellen, Vietnam en Portugal.

De Seychellen is misschien niet meteen een bestemming waar je aan denkt als het om een familiereis gaat. Jammer eigenlijk, want het is er zo fijn! Mijn kinderen genoten van het eilandhoppen, een mangrove tocht, de reuzenschildpadden en het fietsen tussen de palmbomen. Ook met een beperkt budget is het mogelijk om de Seychellen te bezoeken!

De bestemming Vietnam heeft ons ook heel erg geraakt, wat een lieve mensen. De treinreis van 8 uur gaan we nooit meer vergeten, het heerlijke geschommel en de gezellige kletspraatjes met de lokale bevolking maakten het een onvergetelijke reisdag. Het fietsen langs en de boottocht op de Mekong Delta heeft onze ogen verder geopend. Wat een mooie kleuren, geuren en gezellige chaos om ons heen.

De bestemming Portugal heeft ons al meerdere malen verwelkomd. Waarom wij hier zo dol op zijn, vertel ik je graag persoonlijk. Dit zijn 3 voorbeelden, maar ik heb er natuurlijk veel meer. 

Waarom The Travel Club?

The Travel Club is een professionele, onafhankelijke organisatie die samenwerkt met alle bekende, maar ook de minder bekende reisorganisaties in Nederland, België en Duitsland. Verder werk ik ook veel met locale vertegenwoordigers uit het desbetreffende land zelf. 

Dit geeft mij de mogelijkheid om op ‘verschillende’ manieren mooie familiereizen samen te stellen zowel binnen als buiten Europa. The Travel Club is aangesloten bij het ANVR, SGR en het calamiteitenfonds waardoor je reis altijd in goede handen is.

Contact

Gewoon even bellen…

Of je nu zelf je familiereis wilt samenstellen of wilt weten of een reis die je hebt gezien bij een touroperator bij jullie past; Laat het mij gerust weten, zodat ik mee kan denken en adviseren. Gewoon even bellen en ik bespaar je tijd, want het gezinsleven is al druk genoeg.

Naast het verzorgen van reizen met kinderen, kan ik natuurlijk nog veel meer voor je betekenen. Denk bijvoorbeeld aan een reis zonder kinderen of een groepsreis. 

Met mijn enthousiasme en vele ideeën komen we zeker tot een mooie reis.

Ik kijk er naar uit je een mooie vakantiebeleving te bezorgen!

Tel  06-28803087

Mailto Tessa Melis  tessa@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Tessa Melis, The Travel Club

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding