Petra Hermans

Reisadviseur uit Haarlem

06 1532 6172

Een unieke vakantie geheel op maat! 

Een vakantie op maat is een georganiseerde privéreis veelal met huurauto, maar ook wel met chauffeur of openbaar vervoer. 

 

Wij boeken veel maatwerkreizen naar Amerika, Zuid-Afrika, Azië, maar ook dichterbij huis. Een maatwerkreis is precies goed voor u, indien u alleen met eigen gezelschap wilt reizen en een reis wilt die aan al uw wensen voldoet.

Wilt u een speciaal soort accommodatie, of wenst u advies over een te reizen route? Alles behoort tot de mogelijkheden. Zelf niet zo veel inspiratie of weet u nog niet zo veel van de bestemming, dat is geen probleem, want wij helpen u stap voor stap tot u droomreis werkelijkheid wordt. 

Een vakantie op maat super duur? Nee hoor, ik werk samen met lokale agentschappen, waardoor u de beste prijs krijgt. 

Er zijn vele mogelijkheden, bijvoorbeeld een reis door Zuid-Afrika met een huurauto waarbij u de mooiste parken bezoekt en 's avonds geniet van een heerlijke 'braai'. Of bezoek de nationale parken van de West - Amerika in combinatie met Las Vegas, Los Angeles of San Francisco. Een rondreis door Thailand en Cambodja met de bus/trein/vliegtuig en verblijf in een hutje aan het strand? Met of zonder excursies, met of zonder reisleider. 

Maak de reis zo luxe als u zelf wilt. Ik kan het organiseren met 5 sterren hotels, geheel in backpacker style, of alles daar tussenin!  

De mogelijkheden zijn eindeloos! Geen enkele reis is hetzelfde.  

Unieke reizen

 

The Travel Club Haarlem

Oranjestraat 79

2013VB Haarlem

petra.hermans@thetravelclub.nl

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding