Petra Hermans

Reisadviseur uit Haarlem

06 1532 6172

 

Uw vijfsterren vakantie laat u het beste over aan een luxe reizen specialist! 

Luxe vakantie

Iedereen wil natuurlijk dat een vakantie tot in de puntjes geregeld is. In het bijzonder als u weinig tijd heeft en gewend bent aan luxe. Dat laat u het beste over aan een professional. Iemand die overal aan denkt. Een persoonlijk reisadviseur is een personal assistant op het gebied van vakantie en reizen. Een appje / mailtje/ telefoontje is voldoende en ik ga voor u aan de slag! Een uitgebreide kennismaking is ook mogelijk, waarbij u me alles over uw vakantiewensen kunt vertellen. 

Het kan misschien luxe zijn, maar u betaald meest gunstige prijs! Ik werk samen met vele exclusieve reisorganisaties, maar ook met de beste lokale agenten en rechtstreeks met vele hotels. Op deze manier kan ik altijd de beste prijs te bieden en heeft u daarnaast de volledige service van een persoonlijk reisadviseur. Bij veel hotels kan ik leuke extra's regelen, dat wat uw vakantie net wat extra bijzonder maakt! 

Spanje en Griekenland

In maart 2018 heb ik een prachtige inspectiereis gemaakt naar Tenerife in Spanje. We hebben hier meest luxe accommodaties bekeken en gelogeerd o.a. in het splinternieuwe Royal Hideaway Corales Resort. Vorig jaar bezocht tijdens een inspectiereis de zeer luxe hotels van Sevilla, Cadiz, Marbella, Puerto Banus en Malaga. Tevens heb ik een luxe reis gemaakt naar Athene, Peloponnesos en de Cycladen (o.a. Santorini, Mykonos), per jacht van Variety Cruises. Naast de hotels van deze reizen ben ik in geheel Spanje en Griekenland op zeer veel verschillende plekken geweest. De vijfsterren deluxe hotels die ik bezocht heb zijn vaak erg verschillend qua sfeer en faciliteiten. Ik kan u uit persoonlijke ervaring vertellen welk resort of hotel het beste bij u past. 

Indische oceaan

Mauritius, Malediven, La Reunion en Seychellen, het zijn prachtige eilanden, waar ik de meest luxe vakanties voor u kan samenstellen tegen de laagste prijzen. In november 2018 ga ik twee zeer exclusieve resorts op de Malediven testen Jumeirah Vittaveli en Velassaru (Small luxury Hotels of the world) . Volg mijn social media om hiervan op de hoogte te blijven. 

Caribisch gebied

Afgelopen jaar maakte ik een cruise naar een aantal eilanden van de Caribbean. Jaren daarvoor leerde ik ook al de Mexicaanse kust kennen. Maar niet alleen voor deze bestemmingen bent u bij mij aan het juiste adres. Ik weet de mooiste plekjes en de beste resorts te vinden, ook op de Dominicaanse, Cuba, ABC eilanden etc. En uiteraard heb ik daar goede contacten voor leuke extra's en de beste prijs. 

Orient, Azië, USA

Ook voor uw luxe reizen naar de Orient (Oman, Dubai, Abu Dhabi), Azië en USA bent u bij mij juist, want deze bestemmingen zijn mijn specialisme. 

Voor het aanvragen van een offerte of het maken van een afspraak kunt u mij mailen op petra.hermans@thetravelclub.nl en u kunt altijd binnen 24 uur een antwoord van mij verwachten. Telefonisch contact kan natuurlijk ook: 06-15326172! 

Tenerife luxe

 

 "Petra is een zeer prettige gesprekspartner, die aan één woord genoeg heeft' 

"Vakkundig, want goed op de hoogte en fijn dat Petra zo goed meedenkt. Scheelt een hoop tijd en neemt je echt werk uit handen. Je kunt echt merken dat Petra veel (corporate) werkervaring heeft."

 

Infinity Pool

 

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding