Petra Hermans

Reisadviseur uit Haarlem

06 1532 6172

Familievakanties! 

Een vakantie vinden die leuk is voor de hele familie! Het kan nogal een klus zijn. Maar geen nood, wij helpen u graag! 

Glijbanen, verwarmd zwembad, all inclusive, authentiek, modern, zeezicht, grote gezinskamers, loopafstand van centrum, speeltuin, een spa / welness, kinderclub, babysitter. Het zijn allemaal wensen die wij regelmatig horen. Wij weten precies waar u moet zijn en besparen u uren zoeken op het internet. 

Als u met uw kinderen op reis wilt bent u vaak gebonden aan de schoolvakanties. De prijzen in deze periodes gaan flink omhoog. De mooiste plekjes worden zeer vroeg al weggeboekt. Het advies is altijd om zo vroeg mogelijk te boeken, maar indien dat niet gaat zijn er zeker nog mogelijkheden. Mail ons gewoon even, wij helpen u graag! 

Wij bieden gezinsvakantie van o.a. : Neckermann / Thomas Cook, TUI, Corendon, Alltours, FOX reizen, de Jong Intra, etc.,  maar vergelijken tevens het aanbod met de Duitse Touroperators, óf wat het zou kosten indien u geen pakket neemt, maar we het gaan samenstellen met vlucht / accommodatie / huurauto of transfer. 

Bestemmingen: Spanje, Turkije, Griekenland, Kroatië, Portugal en meer! 

Een offerte is overzichtelijk, vrijblijvend, en kosteloos! Klik op offerte aanvragen en u bent al een heel eind op weg naar uw familievakantie! Geef al uw wensen aan (zo veel mogelijk) en wij gaan aan de slag om uw ideale vakantie waar te maken.

 

Tip 1: Kijk wanneer de school studiedagen heeft die aangesloten zijn aan een vakantieperiode. Met een dag eerder vertrekken of later terugkomen kunt u heel veel geld besparen. 

Tip 2: Heeft een online een vakantie gevonden, maar ligt deze misschien net wat boven uw budget? Stuur ons uw gegevens en ik ga kijken of ik uw droomvakantie toch te realiseren is. 

 

Touroperators

Maar ook nog vele andere organisaties! 

 

 

The Travel Club Haarlem

Oranjestraat 79

2013VB Haarlem

petra.hermans@thetravelclub.nl

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding