Petra Hermans

Reisadviseur uit Haarlem

06 1532 6172

Een unieke vakantie naar Amerika - USA! 

Mijn specialisme ligt bij het samenstellen van unieke reizen op maat. In het bijzonder geldt dat voor reizen met een huurauto in Amerika. De Nationale Parken van West-Amerika, stranden en pretparken van Florida, the big apple New York, Indian Summer. Eindeloze mogelijkheden. 

Mijn liefde voor Amerika is ontstaan toen ik 16 jaar was en een jaar naar een highschool in de USA ging. Ik kwam terecht in Nebraska. Niet echt een gebied met veel toeristische bezienswaardigheden, maar toch een geweldig jaar met als afsluiter een verblijf in California USA. Afgelopen jaar was ik nog in Florida voor een roadtrip en cruise vanaf Miami. 

Voor reizen naar Amerika werk ik samen met een zeer gerenommeerd agentschap in de VS. Dit heeft als voordeel dat ik snel offertes kan samenstellen met de allerbeste prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast zijn wij als eerste op de hoogte van situaties ter plaatse. 

Een rondreis is mogelijk met basis accommodatie, luxe hotels of alles daar tussenin. Karakteristieke Inn's, luxe stadhotels, lodges een national park, ranches, of fijne strandaccommodatie, alles is mogelijk! 

Nog geen idee welke route u wilt rijden? Ik adviseer u graag wat het beste bij uw wensen past. 

Wilt u een kosteloze en vrijblijvende offerte ontvangen voor u Amerika reis? Mail of bel me!  Ik kom ook graag bij u langs om de wensen door te nemen. De route kunnen we in het gesprek al samenstellen, inclusief een overzichtelijk kaart! 

National Parks USA

 

 

The Travel Club Haarlem

Oranjestraat 79

2013VB Haarlem

petra.hermans@thetravelclub.nl

 

 

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding