Petra Hermans

Reisadviseur uit Haarlem

06 1532 6172

Beste reisadviseurReisbureau The Travel Club Haarlem

Petra Hermans - Persoonlijk reisadviseur

BESTE REISADVISEUR van NOORD-HOLLAND 2020! 

English Version

 

Binnenkort ga ik overstappen naar een nieuwe website! Wil je alvast een kijkje nemen? Zie de preview hier!

Hoe ziet uw droomvakantie eruit? Dat hoor ik maar al te graag, want mijn passie is het realiseren van droomvakanties! Vertel mij waar u over droomt en ik help u op professionele wijze bij het realiseren van een vakantie om nooit meer te vergeten. 

Een vakantie boeken via een persoonlijk reisadviseur, is altijd een goed idee. U wordt voorzien van uitstekend advies, krijgt de beste prijs en hoeft er zelf maar weinig tijd aan te besteden. Dat is volledig ontspannen op vakantie gaan, of u nu uit wilt rusten of nieuwe avonturen beleven!

Doordat ik al meer dan 15 jaar ervaring heb als personal assistant, reisleidster en reisbureau expert, kan ik mij inleven in alle vakantiewensen. Van avontuurlijke road trip door de USA tot voordelige familievakantie, camperreis door Australië tot een luxe vijfsterren reis naar Spanje. Ik voel mij persoonlijk betrokken, neem uitgebreid de tijd en ga verder dan een normaal reisbureau om de juiste reis te vinden.

De prijs? Die is het zelfde en vaak zelfs beter dan dat u het zelf zou uitzoeken. Een reisvoorstel is kosteloos en vrijblijvend en vooral heel erg tijdsbesparend. Alleen maar voordelen voor u!

Mijn werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Voor dringende zaken én op afspraak ben ik ook in de avonduren en in het weekend bereikbaar. Als u het wenst kom ik bij u thuis, of op kantoor langs om uw wensen door te nemen. Mijn kantoor is alleen geopend op afspraak. > CORONA UPDATE, tijdelijk gewijzigde werktijden van maandag t/m vrijdag 09:00 tot 13:00. 

The Travel Club is lid van ANVR en SGR. Hierdoor is o.a. de financiële zekerheid van uw vakantie gewaarborgd. Ik werk samen met alle gerenommeerde reisorganisaties in Nederland en Duitsland evenals lokale aanbieders over de gehele wereld. 

Voorbeelden van organisaties / touroperators die wij boeken:

Voor een zeer goede prijs kwaliteitsverhouding werk ik veel met lokale agentschappen. Onder andere de volgende reisorganisatie kunnen ook bij mij geboekt worden: TUI, Corendon, Alltours, FOX reizen, de Jong Intra, Sawadee, OAD, Kras reizen, Riksja, Isropa, Oppenheim, Silverjet, Executive VIP travel, FTI, Travelhome, Casita, Belvilla, Askja, Voigt, Bureau Scanbrit, Avila, SNP, NRV, Travel Trend, alle cruise rederijen, zeer veel specialistische touroperators en nog veel meer.

Mijn specialisatie: Reizen op maat, unieke reizen, familievakanties, rondreizen en gecompliceerde vliegtickets.

Volg mij op Facebook voor het laatste nieuws, leuke tips en aanbiedingen.

Klik hier om in te schrijven voor mijn reis inspirenende nieuwsbrief! 

Contact

Ik hoor graag van u per mail of per telefoon! 

Tel  06-1532 6172

Mailto Petra Hermans  petra.hermans@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Gratis en vrijblijvend offerte aanvragen

 

Reisbureau The Travel Club Petra Hermans

Alleen geopend op afspraak

Oranjestraat 79

2013VB Haarlem

 

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding