Petra Haisma

Reisadviseur uit Hoogwoud

06-51592503

The Travel Club - Petra Haisma

My dreams have come true! So now I can make all your dreams come true!

Ik ben een expert in reizen op maat en ik kan voor elk budget een droomreis samen stellen.

Even voorstellen

Ik, Petra Haisma, ben in 1997 gestart met werken in de reisbranche waarvan 15 jaar op een exclusieve reisafdeling waar ik heel veel ervaring heb opgedaan in (luxe) vakantiereizen en efficiënte zakelijke reizen.
Ik wil nu heel graag al mijn kennis en ervaring gebruiken om voor u de meest fantastische droomreis samen te stellen. En of dit voor u nu een romantisch weekendje weg is, een heerlijk vrije kampeervakantie met het gezin, de once-in-a-lifetime vakantie, een groepsreisje met vrienden of een prachtige bijzondere cruise is, alles is mogelijk!

Mijn werkwijze

Ten eerste kunt u mij altijd bereiken of dat nou telefonisch is, per whatsapp/sms, via email of online via mijn website! Wilt u graag dat ik langs kom om samen met u de reis samen te stellen ook dat is geen enkel probleem.
Maar uiteraard begint het daar nog maar. Voordat u op reis gaat zorg ik dat ik op de hoogte ben van al uw wensen, ik denk met u mee en zorg dat alle details geregeld zijn. Maar ook tijdens de reis sta ik voor u klaar! Moet u uw vlucht wijzigen, nog een extra nachtje in dat fantastische hotel verblijven of een verrassing regelen voor diezelfde avond! Geen enkel probleem, 1 telefoontje is genoeg!

Ook voor uw zakenreizen

Maar ook voor al uw zakelijke reizen kunt u bij mij terecht. Ik heb direct toegang tot alle mogelijke systemen waardoor ik binnen een paar minuten uw ticket per email kan doorsturen. Omdat ik daarnaast 24/7 te bereiken ben kunt u ook onderweg alle mogelijke vragen bij mij neerleggen.

Zekerheid

Door de samenwerking met The Travel Club heb ik nu een fantastische organisatie achter mij staan. Waardoor ik u niet alleen de mooiste reizen kan aanbieden maar ook nog eens tegen de scherpste tarieven.

Contact

Petra Haisma 

Tel  06-51592503

Mailto Petra Haisma  petra.haisma@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding