Moni van Hoek

Reisadviseur uit Amsterdam

06-41039836

The Travel Club - Moni van Hoek

The world is my playground.

Reizen is het enige dat geld kost maar je rijker maakt.

Herken jij dit ook?

Dagenlang vol enthousiasme websites afstruinen tot de twijfel en ergernis toeslaat door de overkill aan ontransparante reisaanbieders. Past deze reis wel echt bij mij? Is dit beste vlucht of is de prijs morgen weer anders? Is dat ene charme hotelletje niet elders goedkoper? Is er niet nog een mooiere route, enzovoort... ?

Expertise

Is iemand met de juiste connecties, expertises, tips & tricks daarom heel erg welkom? Bel me vrijblijvend om eens te sparren.

Persoonlijk en creatief

Ik ben een persoonlijk en creatief reisbureau, gespecialiseerd in (verre) reizen op maat voor particulieren en bedrijven. Ik heb een flexibele schil van experts om me heen en ben via The Travel Club aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, dat geeft zekerheid.

Avontuur, zon of zingeving?

Mijn doel is je een unieke reis te bezorgen die aan al je verwachtingen voldoet, of liever nog...deze overtreft. Een reis die je smaak, passies, interesses en eigenaardigheden vertolkt. En waarbij een bijzondere beleving, originele (kleinschalige) accommodaties en een uitstekende service voorop staat.
Deel je wensen, laat me weten waarvan je hart sneller gaat kloppen: Zo weet ik welke ingredienten jouw ideale reis moet bevatten. Ik kom vervolgens met een scherp en gepast reisvoorstel.

Persoonlijke individuele maatwerkreizen en groepsreizen.

Ik vertaal alle verkregen informatie in een passende reis voor jou. Of je nu op een exotisch eiland wilt chillen, een thrill seeking nomad bent, wilt clubben in de coolste stad, een 4x4 safari of barefoot jungletocht wil maken of de efficientste route zoekt voor een bezoek aan je zakenrelaties … ik help je met het vinden van dat ene authentieke charme hotelletje, de beste lokale gids en de mooiste beleving en informeer je over insiderstips (bv. dat nieuwe restaurant in die upcoming wijk, of die inspirerende indiaan met zjn mooie verhalen). Ik help je graag bij het regelen van jouw droomreis. van A tot Z met de puntjes op de i. 

Niet duurder.

Om het grootste vooroordeel weg te nemen; je bent onder de streep niet duurder uit dan via een boeking op internet. Ik bied hoge kwaliteit van service, zekerheden en een unieke reisbeleving. Ik denk mee, adviseer en informeer.  Mijn service krijg je er als het ware gratis bij.

Over mij:

Ik heb dankzij jarenlange werk- en reiservaring in binnen- en buitenland uitgebreid kennis opgedaan om de perfecte reis te kunnen samenstellen. 
Als klein meisje wilde ik al op avontuur en de wijde wereld in en droomde ik over exotische bestemmingen.
Zodra het kon ben ik de wereld gaan ontdekken.

Mijn reis-CV:

Ik heb 16 jaar lang in diverse landen gewoond en gewerkt; o.a. in Griekenland, Mexico, Indonesie, Sri Lanka, USA, Aruba en de Canarische eilanden en ik woon nu een groot deel van het jaar op Ibiza.
Ook heb ik drie zomers samen met man en honden op een klassiek zeiljacht de wereld rondgevaren, één groot avontuur. 
Ik heb voor diverse touroperators gewerkt als Inkoper van (verre) reizen, reisbegeleider, hostess, hoofd reisleiding, samensteller van groups & incentive reizen en tevens als TV producer van (reis)programma's zoals o.a. Waar is de Mol?, Grenzeloos Verliefd, Ik Vertrek, Onverwacht bezoek, Tros Vermist.
Ik mocht hierdoor de mooiste reizen maken en meest interessante activiteiten organiseren naar bekende, en relatief onbekende plekken op aarde. Naast individuele maatwerk reizen boek ik ook veel reizen voor filmopnamen en TV programma's; ik weet immers uit ervaring welke aspecten voor dergelijke reizen belangrijk zijn.
Natuurijk ben ik zelf ook graag privé op reis en altijd in voor een nieuw avontuur en een andere cultuur. Voor werk en privé heb ik meer dan 50 landen bezocht.

Een kleine greep uit mijn reiservaringen:

Een ceremonie met de Huicholindianen in Mexico, raften op Bali, diverse safari's in Afrika, een ballonvaart op Ibiza, zwemmen met walvishaaien bij Holbox, clubben in New York, slapen in een boomhut in Maleisie, jungletour door de Amazone, wijnproeven in Franschhoek, duiken naar haaien in Thailand, snorkelen met mantarays op de Malediven, eigen geplukte thee drinken in Sri Lanka, cruisen langs eilandjes in Kroatie, canyoning in Turkije, een treinreis door de Copper Canyon Mexico, roadtrippen in USA, tangoles in Buenos Aires, paardrijden in Texas,  taalreis in Spanje, met een klassiek zeilschip de wereld rond, gorillas spotten in Uganda, scooteren in Griekenland, surfles op Fuerteventura, tapas eten in Bilbao, zwemmen in de watervallen van Dominica, dansen op de Agung vulkaan en verblijven van privé-lodges, Ibiza-villa, strandhuisjes, boetiekhotels, boomhutten, homestays en longhouses tot ultieme vijf sterren pamper hotels.

Benefits:

  • Tijdsbesparing en gemak
  • Persoonlijk en deskundig advies van één vast contactpersoon
  • Flexibele werktijden; ook buiten kantooruren. Per telefoon, mail, of op afspraak bij je thuis
  • Service op het hoogste niveau (ook tijdens je reis 24 uur per dag)
  • Specialisme: Inspirerende maatwerkreizen, prive en zakelijk.
  • Partnerships met zowel kleine specialisten als grote touroperators en particulieren
  • Financieel verzekerd via ANVR & SGR & Calamiteitenfonds
  • Garantie voor een goede prijs/kwaliteit verhouding, altijd een prijsvergelijking
  • Samenwerking met de South Pole Group voor duurzaam reizen

Contact:

Bel of mail mij gerust om eens vrijblijvend te sparren.

Moni van Hoek

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding