Marco Vonck

Reisadviseur uit Amsterdam

020-8202356

Online verzekeringen afsluiten

GOED VERZEKERD OP REIS

Niet alleen voor het boeken van een vakantie bent u bij The Travel Club aan het juiste adres. Ook informeert uw persoonlijke reisadviseur graag welke verzekering het beste bij u, uw medereizigers en de geboekte reis past, een aantal verzekeringen zijn zelf direct online af te sluiten.

Direct de gewenste verzekering online afsluiten.

The Travel Club werkt samen met Europeesche Verzekeringen. Middels onderstaande links kunt u ook direct de gewenste verzekering online afsluiten.

Kortlopende Annuleringsverzekering

1.Online verzekering afsluiten: Kortlopende Annuleringsverzekering

U kunt de Kortlopende Annuleringsverzekering volledig aanpassen aan uw wensen. Kies voor een standaard Annuleringsverzekering of een Allrisk Annuleringsverzekering.

Beideverzekeringen gelden voor vertrek én tijdens uw vakantie. U bent daarmee beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen.

Let op: u kunt alleen een beroep doen op uw annuleringsverzekering bij onvoorziene gebeurtenissen. Is een gebeurtenis of situatie vóór het afsluiten van de verzekering al bekend? Dan biedt een annuleringsverzekering geen dekking.

Allrisk Annuleringsverzekering*

Met de Allrisk Annuleringsverzekering bepaalt u zelf om welke reden u uw vakantie annuleert of eerder beëindigt. Zo kunt u uw vakantie bijvoorbeeld ook annuleren omdat uw beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of omdat u onverwacht een nieuwe baan krijgt en snel moet beginnen.

U krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van uw annuleringskosten vergoed. In onze voorwaarden leest u wat u vergoed krijgt en welke uitzonderingen er zijn.

Waarnemer meeverzekeren
Als u wilt, kunt u een waarnemer meeverzekeren. Een waarnemer is iemand die bijvoorbeeld uw taken waarneemt op uw werk, of die op uw huis past terwijl u op reis bent.

Als uw waarnemer iets overkomt, wilt u misschien uw reis annuleren of eerder terugkeren zodat u zelf de boel weer draaiende kunt houden. U heeft dan recht op vergoeding van de annuleringskosten of de ongebruikte reisdagen.

*) U kunt géén beroep doen op de Allrisk Annulering wanneer u geen zin heeft in de vakantie, u vindt dat het te veel regent of vervelend weer is, de reisorganisatie of luchtvaartmaatschappij failliet is of u vanuit het Calamiteitenfonds al recht op een uitkering heeft.

Voordelen Kortlopende Annuleringsverzekering:
• Alle annuleringsredenen mee te verzekeren
• Ook per onderdeel van een zelf samengestelde reis
• Zelf kiezen voor welk bedrag u uw reis verzekert

Kortlopende Reisverzekering

2. Online verzekering afsluiten: Kortlopende Reisverzekering, de reisverzekering voor wintersport, zonvakantie of stedentrip

Wie reist, wil vrijheid. Ontspanning. Nieuwe ervaringen opdoen. Soms zijn dat niet de ervaringen die u verwacht.

Dan is het prettig als u kunt terugvallen op een goede reisverzekering. De Kortlopende Reisverzekering van de Europeesche is er voor elke vakantie en elke reis. En dankzij alle extra's bepaalt u helemaal zelf wat u wel en niet verzekert. U stelt uw Kortlopende Reisverzekering zelf samen. U kiest voor Europadekking of Werelddekking. Vervolgens kunt u kiezen uit Basis,Comfort of Optimaal:

1. Basis
Met de Basis-reisverzekering bent u standaard verzekerd voor personenhulp. Dit kunt u uitbreiden met diverse aanvullende dekkingen, zoals geneeskundige kosten en skiën en snowboarden. Voor de aanvullende dekkingen die u kiest, betaalt u een lage premie.

2. Comfort
Met de Comfort-reisverzekering bent u verzekerd tegen dezelfde risico's als bij de Basis-reisverzekering. Maar voor de dekkingen die u zelf kiest -- zoals geneeskundige kosten, ongevallen of bagage – krijgt u een ruimere vergoeding. De premie voor deze aanvullende dekkingen is dan ook hoger.

3. Optimaal
Wilt u geen enkel risico nemen? Dan is de Optimaal-reisverzekering van de Europeesche perfect voor u. Dit is de meest uitgebreide reisverzekering. Bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand* zijn hierin standaard meeverzekerd. Raakt uw bagage zoek, dan vergoeden wij de nieuwwaarde van uw bagage wanneer uw spullen maximaal 2 jaar oud zijn. U hoeft hiervoor geen eigen risico te betalen.

*Dit gaat om Reis Rechtsbijstand binnen Europa. Buiten Europa vergoeden wij maximaal €25.000,- per gebeurtenis.

Voordelen Kortlopende Reisverzekering:
• Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekeren
• Snelle afhandeling van bagageschade
• Sportrisico's meeverzekerd, ook voor abseilen en raften

Doorlopende Verzekering voor Reizen

3. Online verzekering afsluiten: Doorlopende Verzekering voor Reizen, reis- en annuleringsverzekering

Vaker op vakantie? Met een doorlopende reisverzekering van de Europeesche bent u altijd goed voorbereid. Ongeacht de bestemming: naar de zon, de sneeuw, een stad of waarheen u ook gaat.

Want soms is de reis zelf het doel. En als een boeking onverwacht niet doorgaat, of u voortijdig naar huis moet, is er de doorlopende annuleringsverzekering.

De Doorlopende Verzekering voor Reizen stelt u zelf samen. De reisverzekering biedt u de varianten Basis, Comfort en Optimaal. Bij de doorlopende annuleringsverzekering kiest u Annulering of Allrisk Annulering. En natuurlijk kunt u de dekkingen voor reis en annulering combineren! Daarnaast zijn diverse aanvullende dekkingen beschikbaar, zodat de verzekering volledig aansluit op uw reizen.

Let op:

Let op u kunt alleen een beroep doen op uw annuleringsverzekering bij onvoorziene gebeurtenissen. Is een gebeurtenis of situatie vóór het afsluiten van de verzekering of het boeken van de vakantie al bekend? Dan biedt een annuleringsverzekering geen dekking.

Kinderen gratis meeverzekerd
Heeft u een kind dat jonger is dan 5 jaar? Dan kunt u hem of haar gratis meeverzekeren. Vanaf dat moment geldt deze verzekering onbeperkt. Dus ook als uw kind ouder wordt.

Voordelen Doorlopende Verzekering voor Reizen:
• Een keer afsluiten, altijd verzekerd
• Reis- en annuleringsverzekering gecombineerd
• Uw kinderen gratis meeverzekerd

Lang op Reisverzekering

4. Online verzekering afsluiten: Lang op Reis, de verzekering voor een lang verblijf

Andere culturen, andere mensen, andere grenzen. Er zijn redenen genoeg om lang op reis te gaan. Een stage, studie, werkvakantie of een wereldreis. Als vrijwilliger, als backpacker, als au pair: hoe u maar wilt.

Met de Lang-op-Reisverzekering van de Europeesche blijft u de hele periode goed verzekerd. Met een maximum van maar liefst twee jaar. Hulp nodig tijdens uw reis? Dan is de Europeesche Hulplijn dag en nacht bereikbaar!

Bij deze verzekering kunt u kiezen uit drie dekkingen: Basis, Uitgebreid en Totaal. Daarnaast kunt u Rechtsbijstand en Aansprakelijkheid meeverzekeren. Kortom, u heeft alle vrijheid.

1. Basisdekking
Met de Basisdekking bent u verzekerd voor personenhulpverlening, telefoonkosten, buitengewone kosten en schade aan uw vakantieverblijf.

2. Uitgebreid
De uitgebreide dekking omvat de Basisdekking plus bagage en geneeskundige kosten.

3. Totaal
Kiest u voor Totaal? Dan krijgt u de Basisdekking én de dekkingen voor bagage, geneeskundige kosten en ongevallen.

Voordelen Lang-op-Reisverzekering

• Geldig in Europa of de hele wereld
• Europeesche Hulplijn dag en nacht bereikbaar
• Diverse uitbreidingen mogelijk

Deze webpagina biedt u de mogelijkheid om diverse verzekeringen online af te sluiten, wilt u meer informatie over reisverzekeringen of over het online afsluiten van reisverzekeringen? Neemt u dan gerust even contact met mij op.

Klachten

Bij Europeesche Verzekeringen staat uw belang voorop. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over onze producten of dienstverlening. Uw klacht is in dat geval van harte welkom. Het helpt ons continu verbeteren. Met onze klachtenrapportage geven wij u inzicht in de klachten die het afgelopen jaar door ons zijn behandeld.

https://www.europeesche.nl/klachtenregeling

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding