Marco Vonck

Reisadviseur uit Amsterdam

020-8202356

Incentives & Groepsreizen op maat

Incentives
Een incentive is een integraal deel van de marketingstrategie van uw bedrijf. Juist in deze tijden is het belangrijk om uw werknemers en klanten met een extraatje te verwennen, te motiveren of te belonen. Een betere teamgeest zorgt in de regel voor een hogere productiviteit op de werkvloer!

Tijdens een eerste verkennend gesprek bespreken we samen wat de exacte bedoeling van uw incentive is en welke ervaring u de deelnemers wilt geven. Vervolgens vertaal ik dit creatief naar een reeks mogelijke reisbestemmingen- en activiteiten, rekening houdend met uw beschikbare budget. Wat uw budget ook is, ik ga altijd op zoek naar een bijzondere ervaring, een incentive reis op maat waar nog lang over gesproken zal worden door de deelnemers.

Deze unieke manier van werken vereist een zeer persoonlijke approach. Als u bij mij een incentive reis plant bent u hiervan verzekerd. 
Desgewenst kan ik u enkele voorbeeldreizen toesturen.

Groepsreizen op maat
Heeft u iets bijzonders te vieren met de familie of met uw vereniging of school en wilt u met zijn allen een reis maken? Ik kan deze speciaal voor u op maat maken en zorgen dat met al uw specifieke wensen rekening wordt gehouden.

neem contact op

 

Organisaties die mij in de arm hebben genomen:

wellalexusbrada

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding