Marco Vonck

Reisadviseur uit Amsterdam

020-8202356

Ga mee op reis!

Het aanbod van reizen en vakanties is groot. Zo groot zelfs, dat u soms dagenlang zoekt en vergelijkt tot u uw ideale vakantie denkt te hebben gevonden.

En hoe groot is de teleurstelling als uw zorgvuldig gekozen accommodatie tegenvalt, en de "pittoreske" omgeving totaal niet aansluit bij het mooie plaatje dat u was voorgespiegeld. Kortom, een teleurstellende ervaring waar u veel tijd en geld aan heeft besteed. Aan de hand van uw persoonlijke wensen en budget, stel ik uw reis samen. Het aanbod bestaat uit goede en bijzondere accommodaties, gelegen op de mooiste plekken in de wereld. Uw reisadvies is puur maatwerk, afgestemd op uw budget. Samen inventariseren we uw wensen.

Welke landen en streken staan er op uw verlanglijstje? Wilt u rust en ruimte, of juist avontuurlijke, culturele of culinaire belevenissen ervaren? Zoekt u een accommodatie van het hoogste niveau, of houdt u meer van charmant, rustiek of pittoresk? Een kasteel of een villa, of juist een schilderachtig hotelletje in de bergen. Wilt u rondreizen, of juist tot rust komen in een spa waar u met alle luxe in de watten wordt gelegd. Uiteraard denk ik met u mee, inspireer en geef advies over de vele mogelijkheden. Een luxe droomvakantie op maat bespaart u veel tijd, zorgen en ergernis. Voor al deze service betaalt u niets extra.

Continuïteit in hoge kwaliteit
Mijn werkwijze en expertise hebben ervoor gezorgd dat ik een nominatie voor beste reisadviseur van Nederland in de wacht wist te slepen. Ook werd een reisbureau onder mijn management verkozen tot beste reisbureau van de provincie Noord Holland. 

De voordelen op een rij: 

  • Betrouwbaar en onafhankelijk advies
  • Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds
  • Geen extra kosten
  • Privacy gewaarborgd
  • Alles wordt geregeld. Uw reisagent zorgt voor uw totale vakantie, tot in de details
  • Uw reisagent verdedigt uw belangen: als er iets fout gaat, hebt u een contactpersoon en een klankbord
  • Advies van een expert: uw reisagent is in de eerste plaats een adviseur. Geen boekingsmachine
  • Een enorme keuze: uw reisagent helpt u te selecteren binnen het enorme aanbod aan reizen en reisleveranciers
  • Kennis en ervaring: uw reisagent is een reiziger, en wordt permanent geïnformeerd over bestemmingen, accommodatie en activiteiten
  • Tijd, tijd, tijd: verhoog uw eigen productiviteit: uw reisagent werkt voor u terwijl u tijd over houdt voor andere zaken, zonder hiervoor extra te betalen 

Waar wacht u nog op? Bel of mail me en vertel me uw wensen.

Tel  020-8202356

Mailto Marco Vonck  marco.vonck@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Hartelijke groet,

Marco Vonck

 

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding