Marco Vonck

Reisadviseur uit Amsterdam

020-8202356

The Travel Club - Marco Vonck

 

Droom jij alweer van een mooie vakantie?
 
Een passende reis boeken, dé perfecte bestemming of accommodatie zoeken voor jou dat is waar ik blij van word. Ik kan niet wachten om voor je aan de slag te gaan. Heb je plannen voor een mooie vakantie, rondreis of stedentrip? Ik adviseer je graag hoe je een geweldige reis kunt boeken zonder risico’s en met garanties om je geld terug te krijgen en ik zoek een prachtige plek uit, voor jou, je partner of je gezin. Zo kun je zorgeloos uitkijken naar een mooie nieuwe ervaring in een ander land.
 
Even sparren? Je kan mij altijd voor gratis advies emailen of bellen! Of we maken een inspiratie wandeling om het over jouw vakantiedromen te hebben!

Graag wil ik mijzelf aan u voorstellen

Ik ben Marco Vonck en ik woon samen met mijn vrouw Brigitte en onze twee zonen (7, 4) in Amsterdam. Sinds 1995 werk ik met enorm veel plezier in de reiswereld.

Het aanbod van reizen en vakanties is groot.

Zo groot zelfs, dat je vaak dagenlang zoekt en vergelijkt tot je de ideale vakantie denkt te hebben gevonden. En hoe groot is de teleurstelling als je zorgvuldig gekozen accommodatie tegenvalt, en de "pittoreske" omgeving totaal niet aansluit bij het mooie plaatje dat je was voorgespiegeld. Kortom, een teleurstellende ervaring waar je veel tijd en geld aan hebt besteed.

Mijn werkwijze

Welke landen en streken staan er op jouw verlanglijstje? Wil je rust en ruimte, of juist avontuurlijke, culturele of culinaire belevenissen ervaren? Zoek je een accommodatie van het hoogste niveau, of hou je meer van charmant, rustiek of pittoresk? Wil je rondreizen, of juist tot rust komen in een spa waar je met alle luxe omgeven in de watten wordt gelegd. Uiteraard denk ik met je mee, inspireer en geef advies over de vele mogelijkheden.

Uw reisadvies is puur maatwerk

Aan de hand van jouw persoonlijke wensen en budget, stel ik je reis samen. Het aanbod bestaat uit goede en bijzondere accommodaties, gelegen op de mooiste plekken in de wereld. Jouw reisadvies is puur maatwerk, afgestemd op het aangegeven budget. 

Continuïteit in hoge kwaliteit

Mijn werkwijze en expertise hebben ervoor gezorgd dat ik een nominatie voor beste reisadviseur van Nederland in de wacht wist te slepen. Ook werd een reisbureau onder mijn management verkozen tot beste reisbureau van de provincie Noord Holland. Daarnaast ben ik verkozen tot beste huwelijksreis specialist van Nederland.

De voordelen op een rij: 

  • Mij inschakelen kost niets extra's, mijn verdienmodel bestaat uit provisie, overigens niet afhankelijk van aanbieders of hotels die ik selecteer. Ik ben dus onafhankelijk.
  • Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds
  • Privacy gewaarborgd, voor iedereen van belang en voor sommigen een extra aandachtspunt waar ik veel ervaring mee heb
  • Ik verdedig jouw belangen: als er iets fout gaat, heb je een contactpersoon en een klankbord
  • Tijd, tijd, tijd: verhoog je eigen productiviteit: ik neem jouw werk uit handen zodat je tijd over houdt voor andere zaken, zonder hiervoor extra te betalen

Contact

Waar wacht je nog op? Bel of mail me en vertel me je wensen.

Tel  020-8202356

Mailto Marco Vonck  marco.vonck@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen
 

Marco Vonck

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding