Marco Vonck

Reisadviseur uit Amsterdam

020-8202356

The Travel Club - Marco Vonck

 

Droom jij alweer van een mooie vakantie?
 
Wat mis ik het! Vakanties boeken voor reisliefhebbers, een perfecte bestemming of accommodatie zoeken voor mensen. Een rondreis samenstellen door een prachtig land. Ik kan niet wachten om weer aan de slag te kunnen voor jullie. Wil je al plannen maken voor een mooie vakantie bijvoorbeeld in de zomer? Ik adviseer je graag hoe je een reis kan boeken zonder risico’s en met garanties om je geld terug te krijgen en ik zoek een prachtige plek uit, voor jou, je partner of je gezin. Zodat je zorgeloos kan uitkijken naar een prachtige vakantie in de zomer of het najaar! 
 
Even sparren? Je kan mij altijd voor gratis advies emailen of bellen! Of we maken een inspiratie wandeling om het over jouw vakantiedromen te hebben!

Graag wil ik mijzelf aan u voorstellen

Ik ben Marco Vonck en ik ben samen met mijn vrouw en onze twee zoontjes woonachtig in Amsterdam. Sinds 1995 ben ik met veel enthousiasme en plezier werkzaam in de reisbranche.

Het aanbod van reizen en vakanties is groot.

Zo groot zelfs, dat u soms dagenlang zoekt en vergelijkt tot u uw ideale vakantie denkt te hebben gevonden. En hoe groot is de teleurstelling als uw zorgvuldig gekozen accommodatie tegenvalt, en de "pittoreske" omgeving totaal niet aansluit bij het mooie plaatje dat u was voorgespiegeld. Kortom, een teleurstellende ervaring waar u veel tijd en geld aan heeft besteed.

Mijn werkwijze

Welke landen en streken staan er op uw verlanglijstje? Wilt u rust en ruimte, of juist avontuurlijke, culturele of culinaire belevenissen ervaren? Zoekt u een accommodatie van het hoogste niveau, of houdt u meer van charmant, rustiek of pittoresk? Wilt u rondreizen, of juist tot rust komen in een spa waar u met alle luxe in de watten wordt gelegd. Uiteraard denk ik met u mee, inspireer en geef advies over de vele mogelijkheden.

Uw reisadvies is puur maatwerk

Aan de hand van uw persoonlijke wensen en budget, stel ik uw reis samen. Het aanbod bestaat uit goede en bijzondere accommodaties, gelegen op de mooiste plekken in de wereld. Uw reisadvies is puur maatwerk, afgestemd op uw budget. 

Continuïteit in hoge kwaliteit

Mijn werkwijze en expertise hebben ervoor gezorgd dat ik een nominatie voor beste reisadviseur van Nederland in de wacht wist te slepen. Ook werd een reisbureau onder mijn management verkozen tot beste reisbureau van de provincie Noord Holland. Winnaar Zoover Award voor beste reisbureau.

De voordelen op een rij: 

  • Mij inschakelen kost niets extra's, mijn verdienmodel bestaat uit provisie, overigens niet afhankelijk van aanbieders of hotels die ik selecteer. Ik ben dus onafhankelijk.
  • Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds
  • Privacy gewaarborgd, voor iedereen van belang en voor sommigen een extra aandachtspunt waar ik veel ervaring mee heb
  • Ik verdedig uw belangen: als er iets fout gaat, hebt u een contactpersoon en een klankbord
  • Tijd, tijd, tijd: verhoog uw eigen productiviteit: ik neem u werk uit handen zodat u tijd over houdt voor andere zaken, zonder hiervoor extra te betalen

Contact

Waar wacht u nog op? Bel of mail me en vertel me uw wensen.

Tel  020-8202356

Mailto Marco Vonck  marco.vonck@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen
 

Marco Vonck

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding