Ilse Thorborg

Reisadviseur uit Spaarndam

06-50513567 (werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 10 tot 17 uur)

The Travel Club - reisadviseur Ilse Thorborg

Ik ben bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10 tot 17 uur. Liever met mij spreken in de avonduren? Laat mij dit weten dan plannen we daar een afspraak voor in.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje achter de schermen bij mijn reisbureau en klik hier voor een filmpje over mij

Reisadviseur Sinds 2013

In 2013 heb ik de stoute schoenen aangetrokken, ben ik mijn eigen reisonderneming begonnen en heb daar geen moment spijt van gehad! The Travel Cub is een reisbureau zonder bureau. Ik kom op afspraak bij je thuis of we hebben mail –en belcontact. Ik bespaar je tijd, geld en zorgen.

Ik ken de weg in de jungle van reizen

Veel mensen kennen deze situatie wel: Je wilt op vakantie en gaat googlen. Het 1ste uur is dat nog leuk, maar door het enorme aanbod zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Is dit bijvoorbeeld wel een betrouwbare website waar je nu op zit?

Eigenlijk zou je wel iemand om advies willen vragen...En precies om die reden ben ik er! Je legt je wensen bij mij neer en ik ga voor je aan de slag. Ik heb hele andere computersystemen dan jij zelf op internet kunt vinden. Omdat ik al heel wat jaartjes werkzaam ben in de reiswereld ken ik de weg in de jungle van reizen.

Bespaar tijd en geld

Ik bespaar je tijd en weet de leuke plekjes te vinden. Ook heb ik een neus voor goede prijzen, dus je zult bij mij nooit meer betalen dan wanneer je zelf op internet boekt. Bij mij is de klant wel ècht koning; als je belt krijg je mij aan de lijn en geen 10 wachtenden voor je.

Als er iets loos is op de bestemming heb je mij om op terug te vallen. En – niet geheel onbelangrijk – ik run mijn reisbureau met zóveel plezier waardoor de vakantiepret al bij mij begint en niet pas op Schiphol. 

Van weekend weg tot wereldreis

En wat bied je dan zoal aan? Ik zeg altijd; van weekend weg tot wereldreis en alles daar tussenin. Of je nu een weekend naar Disneyland toe wilt, een all inclusive hotel in Turkije zoekt, een berghuttentocht door Zweden wilt maken of met de camper door Amerika wilt trekken…gewoon even mij contacten.

Zekerheid

Ik kan alle soorten vakanties van alle grote reisorganisaties aanbieden, maar natuurlijk werk ik ook samen met vele kleine, gespecialiseerde organisaties. The Travel Club is aangesloten bij ANVR en SGR en werkt alleen samen met de meest betrouwbare reisorganisaties.

Contact

Onder de knop ‘Offerte aanvragen’ vind je een aanvraagformulier. Vul hier je gegevens, reiswensen en de data in wanneer je weg wilt gaan. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Even bellen of een mailtje sturen mag natuurlijk ook. Ik ben bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10 tot 17 uur. Liever met mij spreken in de avonduren? Laat mij dit weten dan plannen we daar een afspraak voor in.

Ilse Thorborg

(werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 10 tot 17 uur)

Tel  06-50513567

Mailto Ilse Thorborg  ilse@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding