Helen Klos

Reisadviseur uit Zuid Scharwoude

06-13727689

Florida - The Sunshine State

Florida is een relatief kleine staat in de USA die erg goed te bereizen is in 1 of 2 weken.

Er worden vaak rondreizen gemaakt waarbij de meest bezochte steden Orlando en Miami zijn. Mijn persoonlijke favoriet zijn de Florida Keys. Dat is de eilanden groep ten zuidwesten van Miami. Key West is het zuidelijkste puntje van USA en vanuit hier is het nog maar zo'n 60 mijl naar Cuba! Zo zuidelijk zit u hier dus. En dat is te merken aan het caribische sfeertje en uiteraard het heerlijke klimaat van Florida.

Florida is een perfecte winterzon bestemming. Als u met de kinderen naar Florida wilt is de kerstvakantie, de crocusvakantie en de meivakantie een top periode om te reizen. In de herfst kan het regenachtig en stormachtig zijn in Florida. Daarom leent de herfstvakantie zich minder goed voor Florida.

U huurt in Florida een ruime auto waar uw bagage makkelijk in past, en u verblijft in accommodaties die u zelf uitkiest uit een aantal suggesties die ik zal doen in een offerte. Florida is zeer geschikt voor gezinnen met meer kinderen. Er zijn appartementen en villa's te huur die relatief gunstig geprijst zijn met grote gezinnen. Ik adviseer u er graag over!

Orlando

Orlando is de stad van de pretparken!

Walt Disney World:

* Magic Kingdom

* Animal Kingdom

* Epcot

* water pretparken zoals Typhoon Lagoon en Blizzard Beach

 

Universal Orlando:

* Universal Studios

* Islands of Adventure

 

En dan is er nog Sea World en dan is er nog John F Kennedy Space center in Titusville, aan de oostkust van Florida waar u vanuit Orlando naar toe kunt gaan.

Genoeg mogelijkheden. Calculeer de bezoeken aan deze parken vooraf in in uw reissom want ze zullen een groot deel van uw vakantie budget opslurpen.

Er zijn diverse tickets constructies waarbij u korting heeft als u meer parken bezoekt. Ik informeer u er graag over.

 

Stranden

De stranden aan de Gulf Coast zijn mooi langsaam aflopend in zee, en dus zijn deze stranden zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. De stranden aan de Atlantic Coast zijn ook prachtig maar lopen sneller af in zee, en het water kan er wat onstuimiger zijn. De stranden bij Sanibel en Captiva Island staan bekend om de prachtige schelpen die hier te vinden zijn.

Zeker doen

* een dolfijnen tocht met een bootje.

* bezoek aan Key West

* tocht met een airboat door de Everlades, op zoek naar de alligators, u kunt ook naar een alligator farm

* bezoek een wedstrijd in een stadion. Van baseball, basketball of een andere lokaal populaire sport. Het is een heel evenement, super om een keer mee te maken. Ik kan uitzoeken voor u wat de mogelijkheden zijn

* zwemmen met dolfijnen

* stand up paddeling: op een surfplank staan en met een peddel jezelf voortbewegen. DE rage op dit moment. Leuk en sportief!

En nog veel meer.

 

 

 

 

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding