Helen Klos

Reisadviseur uit Zuid Scharwoude

06-13727689

The Travel Club - Helen Klos

Uw persoonlijk reisadviseur voor Langedijk en omstreken.

Nu boeken met flexibele voorwaarden.

Ben je toe aan vakantie en durf je nog niet zo goed te boeken? Laat het mij weten. Dan ga ik aan de slag om een vakantie te zoeken waar je helemaal blij van wordt en die tegen flexibele voorwaarden te boeken is. The Travel Club heeft een groot aanbod van vakanties die flexibel te boeken zijn. Zowel binnen als buiten Europa. U kunt boeken tegen gunstige tarieven en heeft in veel gevallen de vrijheid om nog van de reis af te zien als blijkt dat het straks nog niet mogelijk is om te reizen. In deze onzekere tijden is het advies van een ervaren reisadviseur erg belangrijk. Ik ben er voor u. Ik werk vanuit mijn nieuwe kantoor aan Jellingelant 5 te Zuid-Scharwoude. Op afspraak kunt u hier terecht voor al uw vakantie wensen. Mail mij de vakantie wensen door. Dan kom ik met een voorstel. 

De ideale vakantie

De ideale vakantie is voor iedereen anders. Geef mij door wat voor jou de ideale vakantie is en ik regel het voor je. Tegen elk budget. Een vakantiewoning in Italie, een camping in Zuid Frankrijk, een vliegvakantie naar Aruba. Of een autorondreis door Scandinavie. Het is net wat je zoekt. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Met mijn kennis en reiservaring kan ik u van alle informatie voorzien.

Alle bestemmingen

U kunt bij mij terecht voor alle bestemmingen en voor elk budget. Van weekendje weg tot wereldreis. Ik geef u meerdere mogelijkheden zodat u zelf kunt kiezen welke reis de voorkeur heeft. Naast individuele reizen verzorg ik veel groepsreizen voor families, verenigingen en bedrijven.

Persoonlijke afhandeling

Heeft u iets gezien op internet maar boekt u toch liever via een tussenpersoon ivm zekerheid en een persoonlijke afhandeling van uw reis? Ik kan het voor u boeken. Ik doe een extra prijscheck en regel de boeking. U betaalt niets extra's voor deze service. Ook verzorg ik meteen de extra diensten zoals stoelreservering, bijboeken bagage, verzekering, autohuur, excursies en vervoer naar Schiphol.

Zekerheid

Alles uiteraard met de zekerheid van ANVR en SGR!

Contact

Ik ben bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur.

Maak een afspraak en kom langs op mijn kantoor aan de Jellingelant nr 5 in Zuid Scharwoude.

Ervaar het gemak en neem contact met mij op.

Tel  06-13727689

Mailto Helen Klos  helen.klos@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Helen Klos

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding