Esra Berger-van Hemert

Reisadviseur uit Heiloo

06-44708937

Betekenisvol en duurzaam reizen

Wil je weten op welke manier je jouw reis zo duurzaam mogelijk kunt uitvoeren? Neem dan contact met mij op. 

Wil je weten wat The Travel Club concreet doet voor het milieu? Klik dan hier.

Kleine beetjes helpen, zelf print ik zo min mogelijk reisbescheiden uit, ze staan digitaal in The Travel Club Heiloo app. En ik rij in een deel auto of electrische fiets. Ook probeer ik mijn inspectiereizen met het vliegtuig te beperken tot een keer per jaar. 

Esra komt in actie voor een duurzame wereld!

De wereld is mooi en een reis maken is een prachtige ervaring. Het is tevens mooi en belangrijk om iets terug te kunnen doen voor de wereld waar je over reist. In het kader van de 17 werelddoelen steun ik bij elke gemaakte boeking met €5,- kindertehuis Hannukah in Ghana. Elk bedrijf en elke persoon kan zijn steentje bijdragen, we kunnen niet alle werelddoelen alleen verbeteren maar samen komen we een heel eind! 

Hoe mooi is het om je reis ervaring te verbreden door meer betekenisvol te reizen. Je bent immers te gast in het land waar je door reist. Als je op reis gaat kan je bijvoorbeeld onderweg naar een kindertehuis gaan of een ander goed doel bezoeken en die ter plaatse financieel of met goederen steunen. Wellicht kom je onderweg een gezin tegen in armoede en kan je ze ergens mee helpen. Voor ons als reizigers een kleine moeite maar met grote impact voor de ontvangers ter plaatse. En het geeft een extra mooi en voldaan gevoel, een unieke reiservaring!

Wil je meer informatie over Hannukah of via je boeking een hoger bedrag doneren, laat het me dan weten.

Ik wens je een onvergetelijke reis ervaring toe!

Groeten, Esra 

http://mchildcare.nl

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding