Els Heijne

Reisadviseur uit Amsterdam

06-22446699

The Travel Club -  Els Heijne - Amsterdam

Mijn doel: jouw vakantie onvergetelijk maken!

Even voorstellen...

Ik ben Els Heijne. Mijn carrière begon bijna in 1991 op een reisbureau en sinds een aantal jaren zet ik mijn ervaring en kennis in als zelfstandig reisadviseur. Door mee te denken, goed te luisteren naar jouw wensen en gebruik te maken van mijn ruime ervaring, zorg ik ervoor dat jouw vakantie een onvergetelijke wordt.

Onbezorgd en op maat!

Waarom een reisagent, hoor ik je denken. Tegenwoordig kun je met internet immers alles zelf opzoeken en boeken. Maar door de vele aanbiedingen die achteraf met verrassingen komen, kan dat best lastig zijn. Veel mensen vinden in hun hectische leven bovendien geen tijd om urenlang het internet af te struinen.

Persoonlijk reisadvies

Ik help je daarom graag met het samenstellen van een persoonlijk reisadvies en neem alles voor je uit handen zodat jij je onbezorgd op die geweldige vakantie kunt verheugen. Eén aanspreekpunt en alle reisbescheiden netjes uitgeprint en bij je thuisbezorgd. En mocht er toch iets anders gaan dan gepland, kun je contact met mij opnemen en zorg ik dat het geregeld wordt.

Mijn werk zit er pas op als jij tevreden thuiskomt en terugblikt op een heerlijke vakantie! Een pakketreis van een online aanbieder? Ook die boek ik graag (en kosteloos) voor je!

Hoe werkt het?

Bel (of mail) me met jouw wensen en voorkeuren. Vaak kan een reis daarna meteen geboekt worden, maar indien gewenst nodig ik je graag uit voor een kop koffie om alle wensen en mogelijkheden uitgebreid te bespreken. Mijn doel: jouw vakantie onvergetelijk maken! Ik denk met je mee en daag je graag uit een beetje out of the box te denken, want er is meer mogelijk dan je denkt. Voor mij gaan er deuren open die voor andere gesloten blijven.

Als je na een vrijblijvend aanbod besluit te willen boeken, ga ik direct aan de slag.

The Travel Club heeft goede afspraken met reisorganisaties, accommodaties, luchtvaartmaatschappijen en lokale agenten. Een reis die je via mij boekt is niet duurder dan dat je het zelf regelt via internet! Je betaalt niets extra’s voor mijn diensten

Klant blij, ik blij

Van stedentrip tot cruise, van all inclusive tot avontuurlijke rondreis en van een zakentrip tot een autovakantie in Europa; bij mij bent je altijd aan het goede adres. Ik regel het graag van a tot z. Voor elk budget. Altijd op orde, altijd persoonlijk.

Jouw voordelen op een rij:

  • Geen dagenlange zoektochten op internet
  • Deskundig en betrouwbaar advies op een tijdstip dat het jouw schikt 
  • Financiële zekerheid door aansluiting bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds en IATA

Contact

Heeft u nog vragen of twijfels ? Neem gerust contact met mij op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Els Heijne

Tel  06-22446699

Mailto Els Heijne  els@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Voor mijn passie CRUISEN verwijs ik u naar mijn Cruise-Specialisten site!

Cruise

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding