Desiree Kuperus-Mafait

Reisadviseur uit Laren

06-51644316

Travel Club Laren - Desiree Kuperus-Mafait

Beste reiziger,

Hartelijk welkom op mijn website! De eerste stap naar een super verzorgde reis is gezet!

Door veranderingen in de maatschappij is een reisbureau met een winkel en vaste openingstijden misschien wel niet meer van deze tijd. The Travel Club in Laren is uw persoonlijke reisadviseur in Laren en omgeving, het reisbureau dat naar ú toe komt, op het tijdstip dat het ú uitkomt, in het weekend of in de avond.

Mijn passie

Als reisadviseur heb ik van mijn hobby en passie mijn werk kunnen maken. Door mijn jarenlange ervaring in verschillende functies, in zowel binnen- als buitenland heb ik veel kennis opgedaan waardoor ik u kan adviseren over al uw reiswensen. In de afgelopen jaren heb ik honderden reisplannen gemaakt en afgestemd op de wensen van mijn klanten.

Ik adviseer u graag over de volgende vakanties en reizen:

  • een weekend weg
  • uw zonvakantie
  • uw wintersport
  • uw groepsrondreis
  • uw huwelijksreis
  • uw cruise
  • het personeelsuitje
  • en nog veel meer in zowel Nederland, binnen Europa als ver daarbuiten. 

Meer vakantie service voor dezelfde prijs

Welke service mag u van mij verwachten en hoe werkt het? Al een idee over uw vakantiewensen of juist nog geen plannen? In een eerste inventarisatie zal ik u het hemd van het lijf vragen, dit kan per email, telefonisch, op afspraak op kantoor in Laren of bij u thuis. Op basis van deze inventarisatie zal ik uw een reisvoorstel op maat doen. Dit is de standaard service van een persoonlijk reisadviseur en is niet duurder dan via internet of een ‘gewoon’ reisbureau. Want The Travel Club Laren is een ‘gewoon’ reisbureau, maar hét reisbureau met ruimere openingstijden dat de wensen van de klant centraal stelt!

Verkiezing Beste Zelfstandige Reisadviseur 2012

In 2012 ben ik in deze landelijke verkiezing tweede geworden. De jury noemde vooral de creativiteit in de reisvoorstellen uitzonderlijk!

Financiële zekerheid

The Travel Club werkt samen met alle gerenommeerde reisorganisaties in Nederland, Duitsland en België. The Travel Club is aangesloten bij het ANVR en SGR zodat de financiële zekerheid van uw reis gewaarborgd is.

Denkt u aan de extra’s

Natuurlijk kan ik u ook adviseren over huurauto’s, noodzakelijke visa, werk ik samen met thuisvaccinatie.nl die voor de noodzakelijke vaccinaties bij u thuis komen op afspraak en adviseer ik u over de verstandige reis- en annuleringsverzekeringen.

Contact

Kortom, The Travel Club Laren, uw partner voor al uw reizen! Heeft u ook zin gekregen in vakantie? Bel of mail mij snel voor een afspraak!

Met reislustige groet,

Desirée Kuperus-Mafait

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding